Halle Berry a purtat cea mai scurtă rochie cu putinţă. A întors toate privirile la o petrecere de Oscar!

5 martie 2018   News

În vârstă de 51 de ani, Halle Berry a marcat o apariţie excepţională cu ocazia Oscarurilor. Deşi nu a fost prezentă pe covorul roşu de la Teatrul Dolby din Los Angeles şi nici măcar la ceremonie, această Bond Girl sexy a strălucit la petrecerea organizată după Oscaruri.

A purtat cea mai scurtă rochie de la eveniment.

Halle a făcut ravagii la evenimentul organizat de Vanity Fair care a reunit o mulţime de nume celebre, de la modele, la cântăreţe şi actriţe de Oscar. A ales să-şi pună trupul tonifiat în evidenţă cu ajutorul unei rochii ilegal de scurtă. Şi ea câştigătoarea unei statuete aurii în 2002, diva cu trupul ciocolatiu a arătat fantastic într-o ţinută care i-a lăsat la vedere picioarele lungi şi tonifiate, fără imperfecţiuni.

A scos artileria grea din garderobă pentru acest eveniment, rochia mini, cu crăpătură pe picior, cu decolteu, o creaţie dintr-un material uşor transparent, toate caracteristicile care aveau să o ajute să îi dea pe spate pe invitaţi. Ştie ea cum să-şi facă apariţie şi nu o dă în bară cu alegerile extrem de sexy. Deşi are 51 de ani, Halle este fericita posesoare a unui trup fără cusur.

Arată formidabil la 51 de ani.

Ca niciodată, actriţa a apelat la toate trucurile pentru a se face remarcată, iar decolteul adânc nu a lipsit din peisaj. Când s-a întors cu spatele, a lăsat la vedere un decupaj adânc şi o fustă care abia îi acoperea posteriorul. A riscat şi a câştigat într-o creaţie mini de la Zuhair Murad, iar sandalele cu toc cui, într-o nuanţă de roz pal, au completat perfect această ţinută.

Foto: Getty Images

Mai multe