Halle Berry are o nouă relaţie? Iată cum a fost surprinsă!

21 iunie 2016   News

În luna octombrie, anul trecut, a anunţat că se desparte de soţul său, Olivier Martinez. Şi cum de atunci a trecut ceva timp, bănuim că Halle a avut parte de suficient răgaz pentru a trece peste acea despărţire şi pentru a-şi deschide din nou inima.

Paparazzi au fotografiat-o când părăsea restaurantul unde fusese c-un bărbat a cărui identitate rămâne necunoscută

Cel puţin asta ne fac să credem aceste noi fotografii surprinse cu celebra actriţă, luni, în New York. Actriţa în vârstă de 49 de ani a fost surprinsă de paparazzi alături de un bărbat misterios, părăsind un restaurant unde au luat cina.

Halle, surprinsă în compania unui bărbat misterios

În imagini, cei doi apar ţinându-se de mână, asemenea oricărui cuplu îndrăgostit. Aşadar, să fi trecut mai departe Halle Berry?

Cei doi au ieşit din restaurant ţinându-se de mână

Ei bine, încă nu ştim, din moment ce reprezentanţii actriţei au refuzat să ofere mai multe detalii despre această întâlnire nocturnă dintre celebra actriţă, mama a doi copii, şi acest bărbat grizonant.

Cei doi apr destul de apropiaţi

Cert este că-n imagini bărbatul pare protector cu Halle, încercând să evite contactul acesteia cu fotografii extaziaţi după senzaţional. Ba mai mult, la un moment dat, acesta o ţine de gât pe Halle.

Amintim că-n urmă cu două-trei luni,  presa titra că Halle s-ar fi împăcat cu Olivier, după ce cei doi au fost surprinşi în vacanţă, alături de Maceo, fiul lor de doi ani, dar şi de Nahla, fetiţa din relaţia anterioară a lui Halle Berry. În imaginile respective, cei doi erau destul de apropiaţi.

Halle şi Olivier, în vacanţă împreună în martie, anul acesta, după ce s-au despărţit

Rămâne de văzut, aşadar, dacă Halle s-a reorientat şi are o nouă relaţie!

foto: Hepta, captură DailyMail.co.uk

Mai multe