Halle Berry, fără lenjerie intimă! Actriţa a făcut show pe covorul roşu!

16 ianuarie 2018   News

De când e o femeie singură, Halle Berry nu conteneşte în a face valuri cu ţinutele sale revelatoare. Încrezătoare în propriile atuuri, şi foooarte sexy, Halle Berry a păşit pe covorul roşu al unui eveniment recent într-un dintre cele mai revelatoare rochii îmbrăcate de ea vreodată!

La o ceremonie de premiere din Pasadena, Los Angeles

Halle Berry ştie cum să atragă atenţia şi cum să epateze, fiind o veterană a covorul roşu! Luni, actriţa de 51 de ani a fost prezentă la cea de-a 49-a ediţie a evenimentului NAACP Image Awards, din Pasadena, iar ţinuta ei a întors toate privirile celor din jur.

Asta, pentru că actriţa a purtat o rochie transparentă, care a lăsat la vedere detalii incitante. Se pare că starul hollywoodian ”şi-a uitat” lenjeria intimă acasă, rochia dezvăluindu-i părţile intime, spre stupefierea, dar şi încântarea – am zice noi – celor din jur.

Cu un croi fluid, flatant pentru silueta ca trasă prin inel a actriţei, dar şi-n nuanţe complimentare, rochia de seară, din dantelă, semnată de designerul Reem Acra, a fost alegerea perfectă pentru Halle Berry. E inutil să spunem că actriţa a fost în centrul atenţiei ori că rochia i-a venit mănuşă. Nu-i aşa?

foto: Getty Images

Mai multe