Harper, prințesa lui tati. Ce relație superbă are David Beckham cu singura sa fiică, mezina familiei

6 iunie 2024   News

Adolescenta a crescut și și-a pus aparat dentar. Mezina familiei Beckham are o relație de zile mari cu tatăl său, fostul star al echipei de fotbal britanice.

De mică, a mers cu tati pe stadion. Și de la puștoaica adorabilă și dolofană, Harper a ajuns acum o domnișoară în toată regula, care împrumută hainele celebrei sale mame Posh Spice.

Mezina l-a însoțit în weekend la meci. David Beckham și Harper au fost împreună în tribună, când echipa Inter Miami, al cărei coproprietar David este, a jucat la Fort Lauderdale împotriva St. Louis. Fostul star de la Manchester United a radiat în compania fiicei sale, singura fată a familiei Beckham. Împreună cu Victoria, mai au trei fii: Brooklyn, Cruz și Romeo.

Peste tot, Harper se află în dreapta tatălui.

Și da, David este un părinte excepțional: amuzant, empatic, bun bucătar.

La fel de încântătoare ca întotdeauna, fiica lui David Beckham a îmbrăcat un tricou roz pastel și blugi largi. În timp ce l-a îmbrățișat mândră pe faimosul ei tată, internauții au remarcat și geanta ei de designer, foarte scumpă, de la Bottega Veneta.

La o privire mai atentă, se putea observa că Harper și-a montat aparat dentar, un accesoriu foarte la modă printre adolescenți.

„Este probabil ca Harper să treacă printr-un tratament ortodontic fix. Acesta este folosit pentru a corecta dinții nealiniați și problemele de mușcătură. Este format din brackets care sunt lipiți de dinți și conectați printr-un fir, care este strâns periodic de un ortodont pentru a linia dantura în poziția dorită.”, a explicat un specialist publicației HELLO!.

Harper a înflorit în ultimul timp și are un mare interes pentru produsele de înfrumusețare. Mama ei Victoria, fostă Spice Girl, a dezvăluit publicației Allure: „Harper este pasionată de machiaj, de frumusețe. Treceam cu mașina pe lângă magazinul ei preferat de machiaj, Space NK, zilele trecute, iar David a exclamat: „Ia uite, Harper, magazinul tău preferat de cosmetice s-a închis.” A fost atât de amuzant! Ea i-a răspus: „Stai lin, tati. Nu e panică. Pur și simplu se extind.”

Foto: GettyImages & Instagram

Mai multe