Heather Locklear, internată într-o clinică de psihiatrie. A încercat să-şi stranguleze mama!

19 iunie 2018   News

Odinioară unul dintre cele mai mari staruri hollywoodiene, Heather Locklear a ajuns o epavă. Atracţie faţă de bad boys, dependenţă de alcool şi antidepresive, răbufniri violente – aşa se poate rezuma viaţa ei din ultimii ani. Iar ultimul episod a privat-o de libertate, actriţa de 56 de ani fiind internată într-o clinică de psihiatrie pentru o nouă evaluare.

Heather Locklear, un nou episod violent!

Starul hollywoodian Heather Locklear a fost spitalizată într-o clinică de specialitate pentru un consult psihiatric, duminică, după ce şi-a strangulat mama, care încerca s-o oprească din a se sinucide. Aparent, lucrurile au scăpat de sub control încă de vineri seară când actriţa a început să aibă suspiciuni în legătură cu fidelitatea logodnicului ei, Chris Heisser. Heather şi Chris s-au certat chiar într-un restaurant din Los Angeles pe marginea acestui subiect. ”Ea ţipa la el şi a făcut o scenă uriaşă, crezând că acesta o înşeală”, a declarat un martor.

Heather şi Chris sunt logodiţi

Weekendul a fost unul extrem de agitat pentru actriţă şi a culminat cu tentativa de suicid de duminică. Părinţii ei au salvat-o, însă, la timp. ”Părinţii ei au încercat s-o ajute, apoi s-a întors la mama sa şi a încercat s-o stranguleze, în timp ce pe tatăl său l-a lovit”, povesteşte o sursă din anturajul familiei.

A mai avut astfel de căderi psihice

Cea care a denunţat-o a fost chiar mama sa, această sunând la numărul de urgenţă după ce fiica sa a început să se comporte haotic şi să fie agresivă. Potrivit dispecerului care a preluat apelul de urgenţă, mama actriţei a precizat că Heather deţinea o armă şi avea de gând s-o folosească asupra ei. ”Era o ameninţare pentru ea şi pentru ceilalţi din jur. Chiar dacă nu a fost arestată, Heather a fost încătuşată şi transportată către spital”, a mai declarat o sursă.

foto: arhivă, Instagram

Mai multe