Hilary Duff, îndrăgostită lulea de noul iubit

26 septembrie 2016   News

A fost o vreme când toată lumea spera că tânăra actriţa se va împăca cu soţul Mike Comrie, mai ales că paparazzi îi surprindeau fie sărutându-se pe gură, fie îmbrăţişaţi.

Hilary Duff şi Jason Walsh, noul iubit

Acum, însă, nu mai e niciun dubiu că Hilary a început o nouă relaţie şi a pus punct capitolului numit ”Mike Comrie”. Spunem asta căci în ultima perioadă, fotografii au surprins-o pe aceasta de mână cu Jason Walsh, cel care i-a fost antrenor fitness mai întâi.

Nu ştim exact când a început relaţia lor, dar ştim că acum câteva luni Hilary a apărut pe covorul roşu la braţul lui, dând naştere zvonurilor că ar forma un cuplu. Nici acum n-a confirmat actriţa că Jason îi este iubit, însă date fiind ipostazele în care sunt surprinşi constant nu credem că mai e loc de incertitudine.

În weekend, de exemplu, micuţul Luca, fiul actriţei, a fost în grija fostului soţ, aşa că aceasta a fost liberă să-şi petreacă timpul cu noul iubit. Cei doi au fost surprinşi prin New York, ţinându-se de mână, asemenea oricărui cuplu îndrăgostit.

Au fost surprinşi împreună

La un moment dat, cei doi au luat un taxi şi-au pornit spre hotelul în care sunt cazaţi. Asta în timp ce fostul soţ îşi petrecea timpul cu fiul Luca şi cu familia lui Hilary. Acesta a fost văzut, duminică, în Los Angeles, la piaţă cu sora lui Hilary, Haylie.

Hilary şi fiul său, Luca

Amintim că Hilary s-a despărţit de Mike în ianuarie 2014, după un mariaj de patru ani. Totuşi, actriţa a depus actele de divorţ tocmai în februarie 2015.

Hilary şi fostul soţ, Mike Comrie

foto: arhivă, hepta

Mai multe