Hilary Swank chiar este o fată de milioane! Actriţa dezvăluie impresionantul motiv pentru care s-a retras 3 ani de la Hollywood

12 august 2020   News

Vedeta din pelicula "Million Dollar Baby" spune că nu regretă nicio secundă faptul că a luat o pauză în carieră

A câştigat primul Oscar în anul 2000, cu rolul din "Boys Don't Cry", iar în 2005 a fost distinsă cu al doilea Oscar, pentru prestaţia din "Million Dollar Baby", filmul care i-a adus şi regizorului Clint Eastwood două trofee, pentru cea mai bună peliculă şi cea mai bună regie. O ştii şi din pelicule precum "The Black Dahlia", "P.S. I Love You" sau "The Resident". Dar în ultima vreme, nu mai ştiam nimic despre actriţa de 46 de ani. Ei bine, Hilary a acordat un interviu extins pentru ediţia de septembrie a revistei Health, în care vorbeşte despre pauza de trei ani de la Hollywood şi motivul care a făcut-o să facă această alegere.

"Trebuia să fie o pauză de doar un an, fiindcă de atât e nevoie, în mare, pentru a vedea dacă, după un transplant, organul respectiv e compatibil cu corpul care l-a primit", spune actriţa, referindu-se la transplantul de plămân pe care şi l-a făcut tatăl ei, Stephen Swank (foto sus), cel de dragul căruia Hilary a luat o pauză. Actriţa a vrut să-i fie alături tatălui ei pentru a se asigura că totul este OK, temându-se că părintelui ei i s-ar fi putut întâmpla ceva cât ea ar fi fost plecată la filmări. Swank a pus pe primul loc familia, în faţa carierei şi a succesului. "Transplantul de plămâni este cel mai dificil dintre toate. Dar un an de respiro s-a transformat repede în doi ani, apoi în trei. Şi Slavă Domnului, rugile ne-au fost ascultate. Tata este bine, se simte foarte bine." 

Hilary a trecut prin această perioadă sprijinită fiind de soţul ei, Philip Schneider (foto jos), cel cu care s-a căsătorit, de altfel, în această perioadă de pauză. Cei doi împlinesc doi ani de mariaj pe 18 august - şi s-au cunoscut la un bilnd date, în 2016, la doar 5 luni după ce Hilary rupsese foarte scurta logodnă cu jucătorul de tenis Ruben Torres. Pentru Swank este cel de-al doilea mariaj, după cel cu Chad Lowe, între 1997 şi 2007.

Foto: Instagram

Mai multe