Hilary Swank şi Jean-Claude Van Damme, la ziua preşedintelui Ceceniei

6 octombrie 2011   News

Ce legătură este între Hilary Swank, Jean-Claude Van Damme şi preşedintele Ceceniei? Un „La Mulţi Ani!“ pe care primii doi i l-au transmis în persoană celui din urmă, la megapetrecerea organizată

Ce legătură este între Hilary Swank, Jean-Claude Van Damme şi preşedintele Ceceniei? Un „La Mulţi Ani!“ pe care primii doi i l-au transmis în persoană celui din urmă, la megapetrecerea organizată cu ocazia zilei de naştere.

Cele două staruri au fost prezente la aniversarea organizată miercuri seară la Groznîi, pentru a marca ziua de naştere a controversatului preşedinte cecen Ramzan Kadîrov. Politicianul care a împlinit vârsta de 35 de ani a închis centrul oraşului Groznîi, capitala Ceceniei, pentru a organiza o petrecere spectaculoasă, în timpul căreia câţiva zgârie nori au fost iluminaţi cu ajutorul unor focuri de artificii.

Violonista Vanessa Mae, care a primit un onorariu de 500.000 de dolari, a susţinut un recital pentru invitaţii prezenţi la eveniment.Jean-Claude Van Damme a urcat pe scenă în timpul petrecerii, pentru a-l saluta pe preşedintele cecen, declarând: "Vă iubesc, domnule Kadîrov!". Puţin mai târziu, Hilary Swank a avut la rândul ei un mesaj special pentru Kadîrov: "Am putut să simt spiritul oamenilor acestui popor şi am văzut că toată lumea este atât de fericită. La mulţi ani, domnule preşedinte!".

Mai multe