Hillary Clinton, îngrozită de Donald Trump

10 septembrie 2015   News

Soţia lui Bill Clinton le-a dezvăluit apropiaţilor că este speriată de moarte de republicanul miliardar cu care se va confrunta la alegerile prezidenţiale americane. Care este motivul?

Candidata democraţilor a avut o cădere nervoasă în faţa unui grup de prieteni, recunoscând că este îngrozită de adversarul ei new-yorkez, fiindcă acesta îi cunoaşte toate secretele şi este singurul candidat care îi poate distruge visul de a ajunge la Casa Albă, a dezvăluit o sursă pentru "Globe". "Hillary şi soţul ei, Bill, sunt prieteni cu Trump de ani de zile. Ea a fost la cea de-a treia nuntă a lui, iar Bill îi este partener de golf lui Trump de multă vreme. Donald ştie multe despre culisele familiei Clinton şi mai este şi brutal de onest atunci când e nevoie. De-asta Hillary le-a spus prietenilor: Donald mă poate distruge! Mi-e frică de el ca de dracu'! Şi-aşa are destule scandaluri pe cap. Încă unul i-ar distruge şansele la alegeri. Este sigură că el îi va întoarce pe dos dosarul medical, iar ea încearcă de mult timp să-şi ascundă problemele de sănătate", comentează aceeaşi sursă. Şi, ce-i drept, dacă am pleca urechea la sursele folosite de "Globe", ar reieşi că Hillary este alcoolică şi că a avut până acum trei atacuri cerebrale.

"Să fiţi siguri că Donald ştie tot despre Hillary! Şi ar fi în stare s-o trimită şi la închisoare", a subliniat sursa. "Eu sunt ultimul om cu care Hillary ar vrea să se confrunte. E disperată! E tristă! Şi e nervoasă! Hillary e oricum investigată de FBI pentru e-mailurile ei ilegale din vremea când lucra în administraţia lui Obama. Nu are cum să-şi ducă la capăt candidatura cu această ivnentigaţie pe cap", a spus Trump recent. Iar asta confirmă că... "şi el ştie că ea ştie ce ştie el" - ca să ne păstrăm în registrul amuzant al intrigilor politice.

Foto: WENN

Mai multe