Hillary Clinton, prea bolnavă să mai candideze? VIDEO

11 septembrie 2016   News

Ieri, la ceremonia desfăşurată la New York în cinstea victimelor atentatului de la 11 septembrie, candidata democraţilor a avut un moment de slăbiciune, care sigur va fi exploatat de contracandidatul ei, Donald Trump, prezent şi el la eveniment.

Hillary Clinton, candidata democrată la alegerile prezidenţiale americane, a fost văzută părăsind brusc ceremonia de comemorare a victimelor din atacurile de la 11 septembrie. Echipa ei de campanie s-a grăbit să pună totul pe seama căldurii de afară.

Purtătorul de cuvânt al lui Clinton a spus că fostul secretar de Stat american a participat la ceremonia de dimineaţă timp de 90 de minute.

"În timpul ceremoniei, i s-a făcut cald şi a plecat spre apartamentul fiicei ei, iar acum se simte mult mai bine".

Iniţial, s-a crezut că Hillary Clinton a acuzat o problemă medicală. Asta în timp ce o sursă declara pentru Fox News că aceasta "pare să fi leşinat" şi a fost dusă într-o maşină.

De altfel, un martor care se afla la aproximativ 15 metri de ea a spus că Hillary Clinton s-a împiedicat de o bordură şi şi-a pierdut un pantof în timp ce era ajutată să urce într-o maşină.

Cert e că fostul secretar de stat are un trecut medical îngrijorător. În ianuarie 2013, a fost internată din cauza unui cheag de sânge, tot în New York.

Candidatul republicanilor, Donald Trump, a fost şi el prezent la eveniment, şi, după cum îl ştim, cu siguranţă se va folosi de acest incident pentru a mai câştiga câteva voturi în faţa democraţilor.

Mai multe