Hillary Clinton s-ar putea să nu supravieţuiască grelei campanii electorale!

26 iunie 2016   News

Nu vă gândiţi doar la lovituri sub centură care i-ar putea fi fatale... Publicaţia Globe scrie că sănătatea candidatului democrat este foarte şubredă.

Are probleme de inimă, bea mult şi e în depresie. Asta spun aşa-numitele surse citate de Globe - dar, desigur, asta miroase a informaţii manipulate de Donald Trump, pentru a lovi în imaginea lui Hillary. Totuşi, îngrijorătoare rămân problemele de inimă ale lui Hillary, care a devenit astfel dependentă de anumite pastile pentru cardiaci şi de antihistaminice - care i-au provocat o creştere în greutate.

Acum, presa americană critică faptul că Hillary are o doctoriţă prea puţin cunoscută, Lisa Bardack. "Eu sunt consultat de patru doctori de top de la Spitalul Mount Sinai din New York. De ce o femeie la nivelul ei se rezumă la un medic local e dincolo de puterea mea de înţelegere", a comentat un medic american pentru Globe. Desigur, adversarii lui Hillary cred că Lisa Bardack i-a garantat confiedenţialitate totală clientei sale - aşa cum e şi normal. Iar Hillary s-ar teme să schimbe doctorul pentru a evita o scurgere de informaţii despre probleme ei medicale, fapt ce ar putea-o face să piardă din voturi.

Foto: arhivă

Mai multe