Hot mama! Acum, că e din nou singură, Natalie Portman îndrăzneşte mai mult

26 februarie 2024   News

Deşi i-a fost greu să admită infidelitatea soţului şi, mai ales, să se despartă de el, actriţa pare că-şi revine spectaculos şi că-şi reafirmă feminitatea şi siguranţa de sine.

Ne-a fost dor de această Natalie Portman seducătoare, îndrăzneaţă şi sigură pe ea! Căci, în ultimii ani, actriţa ieşea tot mai rar pe covorul roşu, iar atunci mima o fericire amară lângă soţul ei, dansatorul şi coregraful francez Benjamin Millepied, care nu o dată o înşelase. Împreună din 2009, de pe platourile de filmare ale peliculei "Black Swan" care i-a adus lui Natalie recunoaşterea internaţională, cei doi erau căsătoriţi din 2011 şi părinţii a doi copii, Aleph (13) şi Amalia (7), cei doi nu şi-au mai putut reface căsnicia, cu toate eforturile de ambele părţi, după ce aventura lui Benjamin Millepied cu o activistă pentru mediu, în vârstă de 25 de ani, a ajuns în paginile presei de scandal.

Acum, la şase luni după exploziva dezvăluire, Natalie Portman pare pregătită să iasă din conul de umbră în care s-a refugiat, pentru a străluci la fel cum o făcea odinioară. Căci, în definitiv, la cei 42 de ani ai săi, are şi frumuseţea, şi celebritatea, şi inteligenţa, şi maturitatea unei femei desăvârşite, complet trecute prin viaţă.

Ea şi-a făcut apariţia duminică după-amiază, în Santa Monica, la cea de-a 39-a ediție a Film Independent Spirit Awards, un eveniment de bază care celebrează comunitatea independentă de film și televiziune. Această întâlnire anuală, care a urmat îndeaproape Screen Actors Guild Awards, își marchează revenirea cu o linie impresionantă de talente și ținute incredibile. Natalie Portman și-a făcut o intrare curajoasă, optând pentru un deux pièces Balmain de un roşu vibrant, cu fustă mini și sacou scurt cu decupaj, împodobit cu trandafiri tridimensionali - o prezenţă pe care nu aveai cum s-o ratezi. Acest look de "hot mama" a fost completat cu accesorii minimale - un clutch auriu, bijuterii fine din aur şi o pereche de sandale roşii cu barete subţiri -, dar şi cu cel mai de preţ accesoriu: zâmbetul relaxat al actriţei. Semn că lucrurile nu pot merge decât mult mai bine de-acum înainte.

FOTO: Getty Images

Mai multe