Hot mommy! Hailey Bieber și-a etalat burtica de gravidă în 3 ținute WOW

25 iunie 2024   News

Fiica actorului Stephen Baldwin, care este însărcinată cu primul copil al ei și al lui Justin Bieber, a abordat câteva look-uri îndrăznețe la ultimele ieșiri cu soțul ei în New York City.

Rihanna tocmai a fost detronată la categoria „Hot mommy”. Hailey Bieber (născută Baldwin) ne-a demonstrat deja că stăpânește arta vestimentației de viitoare mămică. Manechinul în vârstă de 27 de ani, care așteaptă primul copil împreună cu soțul ei, Justin Bieber (30), a fost văzută în New York în trei look-uri foarte diferite - dar foarte elegante - în care și-a etalat burtica de gravidă.

Aflată în ultimul trimestru de sarcină, fiica actorului Stephen Baldwin se mândrește cu noile sale rotunjimi și are grijă ca, de fiecare dată, să le facă pe plac paparazzilor și să-și evidențieze sarcina.

Sâmbătă, de pildă, Hailey a ieșit cu Justin la restaurant, purtând o ținută mai mult decât îndrăzneață, care i-a făcut pe fani să se întrebe dacă purta sau nu lenjerie intimă. Și asta pentru că tânăra a ales să poarte o salopetă din dantelă neagră transparentă, de la Alessandra Rich, pe sub un trench din piele neagră supradimensionat. Ea și-a accesorizat ansamblul complet negru cu pantofi Saint Laurent cu toc, o geantă mini Ferragamo, o pereche de cercei aurii Heaven Mayhem și ochelari de soare Gucci, adăugând o notă de culoare cu husa de telefon roz aprins de la brandul ei de frumusețe, Rhode.

A doua zi, Hailey Bieber s-a oprit la magazinul ei Rhode pop-up într-un ansamblu mai business. Ea a asortat o rochie lungă nude, din colecția de primăvară 2024 a lui Laquan Smith, cu un blazer supradimensionat personalizat, de Magda Butrym, o poșetă Courreges din piele maro și pantofi cu toc de la Femme Los Angeles.

În aceeași zi, pe seară, soția lui Justin Bieber a fost fotografiată purtând o rochie asimetrică din satin de mătase albă de la Phoebe Philo, pe care a asortat-o cu pantofi albi cu vârf pătrat de la același brand, o geantă Ferragamo neagră și ochelari de soare Saint Laurent negri.

De când și-a anunțat sarcina în luna mai, stilul lui Hailey nu s-a schimbat deloc. Ea a dezvăluit anterior pentru „W Magazine” că menținerea stilului ei de-a lungul sarcinii a fost o prioritate absolută. „Cred că voi ști doar atunci când va veni momentul, dar da - cu siguranță nu vreau să simt că trebuie să-mi sacrific stilul atunci când sunt însărcinată", a spus ea publicației în septembrie 2022, adăugând: „Stilul meu este ceva foarte important pentru mine".

Hailey se află în prezent în New York pentru a promova noul pop-up store pentru brandul ei, Rhode, deschis în celebrul cartier Soho.

FOTO: Profimedia, Instagram

Mai multe