Hugh Grant, de 5 x tătic! Partenera lui de viaţă e însărcinată din nou!

8 ianuarie 2018   News

Are 57 de ani şi se pregăteşte să devină a cincea oară tatic! Hugh Grant este, aşadar, în culmea fericirii, stare de care ne-am convins şi noi cu ocazia apariţiei lui şi a partenerei lui de viaţă pe covorul roşu al celei de-a 75-a ediţie a Globurilor de Aur!

Anna Eberstein e însărcinată cu al treilea copil

Viaţa lui Hugh Grant a intrat pe un făgaş normal şi stabil! După ce timp de câţiva ani a oscilat între vechi şi noi iubiri, actorul şi-a făcut ordine în viaţă şi s-a liniştit alături de Anna Eberstein, producătoarea suedeză care i-a dăruit un băieţel, pe nume John Mungo Grant, în septembrie 2012, şi un altul în decembrie 2015. Ei bine, acum, cel de-al treilea copil al cuplului este pe drum, Anna păşind pe covorul roşu cu o burtică mai mult decât proeminentă.

Momentan nu ştim sexul acestui copil şi nici când se preconizează că va veni pe lume, dar e clar că părinţii sunt în culmea fericirii. Chiar şi Hugh pare entuziasmat, care, fie vorba între noi, a mai trecut prin aceste emoţii de alte patru ori. De două ori la naşterea celor doi fii ai lui şi-ai Annei, şi alte două ori la naştere fetiţei Xiao Xi şi a băieţelului Felix Grant, copiii pe care îi are cu recepţionera de origine chineză, Tinglan Hong.

Tinglan Hong, cealaltă femeie cu care Hugh Grant a făcut copii.

foto: arhivă

Mai multe