Hugh Jackman, tratat de cancer a cincea oară

9 februarie 2016   News

Actorul australian Hugh Jackman a mărturisit că a suferit, recent, o a cincea intervenţie chirurgicală de îndepărtate a unor celule canceroase din zona nasului. Amintim că actorul a fost diagnosticat cu acest tip de cancer în noiembrie 2013.

Vremuri grele pentru actorul Hugh Jackman! Starul din ”Wolverine”, în vârstă de 47 de ani, a postat ieri o fotografie pe contul său de Instagram în care apare cu un bandaj pe nas, post-operaţie.

A postat o fotografie post-op

”Un exemplu de ce se poate întâmpla dacă te expui la soare fără protecţie. Carcinom bazal celular. O formă comună de cancer de piele, însă o boală extrem de serioasă. Folosiţi, vă rog, loţiuni cu protecţie solară şi mergeţi regulat la control”, a scris actorul în dreptul fotografiei respective.

Desigur, nu este prima dată când actorul le vorbeşte fanilor internauţi despre boala de care suferă, aceasta fiind a cincea intervenţie pentru el, potrivit DailyMail.co.uk.

Hugh a fost tratat pentru prima dată în noiembrie 2013, după ce soţia sa, Deborra-Lee Furness, l-a încurajat să-şi controleze o aluniţă. ”Deb mi-a spus să mă duc să controlez aluniţa de pe nas. Şi a avut dreptate. Am fost diagnosticat cu cancer de piele”, spunea pe atunci actorul.

Mai multe