Hugh Jackman, tratat pentru cancer de piele

22 noiembrie 2013   News

La insistenţele soţiei sale îngrijorate, starul din seria „X-Men“ a făcut o vizită la spital, unde a fost diagnosticat cu carcinom bazocelular, Din fericire, excrescenţa apărută pe nas a fost operată de

La insistenţele soţiei sale îngrijorate, starul din seria „X-Men“ a făcut o vizită la spital, unde a fost diagnosticat cu carcinom bazocelular, Din fericire, excrescenţa apărută pe nas a fost operată de urgenţă, pentru a evita complicaţiile.

Actorul de 45 de ani a ţinut să împărtăşească cu fanii vestea că a fost tratat pentru cancer de piele, postând ieri pe Instagram o poză cu nasul bandajat. „Deb mi-a spus să mă duc să verific ce-i cu semnul de pe nas. Şi a avut mare dreptate!“, a scris Hugh, recunoscător că Deborah (57), soţia sa, l-a determinat să-şi facă un control cât de repede.

Chipeşul star nu este prima vedetă care are de-a face cu cancerul, dacă ne gândim că şi Angelina Jolie, Samuel L. Jackson sau Michael Douglas s-au luptat cu această boală şi încearcă să convingă oamenii să ia problema în serios.

Foto: Instagram

Mai multe