I-a cedat motorul! Avionul cu care zbura Jennifer Lawrence, forţat să aterizeze. În ce stare se află starul?

12 iunie 2017   News

Sâmbătă, Jennifer Lawrence se întoarcea după o vizită scurtă în Louisville, Kentucky, acolo unde locuieşte familia ei. Din păcate, unul dintre motoarele avionului a cedat în zbor, forţându-l pe pilot să aterizeze de urgenţă.

Actriţa a fost la un pas să se prăbuşească

Clipe de coşmar pentru actriţa în vârstă de 26 de ani! Jennifer Lawrence se afla, sâmbătă, la bordul unui avion privat, care o transporta din Kentucky, când o urgenţă tehnică l-a obligat pe pilot să schimbe ruta cursei şi să aterizeze de urgenţă în Buffalo, New York.

Potrivit presei internaţionale, unul dintre motoarele avionului a cedat la o altitudine de 10.000 m, forţându-l pe pilot să aterizeze în Buffalo, New York. Culmea e că-n timpul manevrelor de aterizare, celălalt motor al aparatului de zbor a cedat, transformând totul în adevărate scene de groază.

După cum era de aşteptat, odată ajuns la sol, echipele de intervenţie au intervenit de urgenţă. Din fericire, un reprezentant al actriţei a confirmat pentru presa internaţională că Jennifer Lawrence nu este rănită şi că totul a fost doar o sperietură. Momentan, actriţa nu a făcut comentarii publice pe baza celor întâmplate.

Mai multe