Iată cât de frumoasă este fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe! Katarina are aproape 20 de ani şi este cântăreaţă

21 februarie 2019   News

Toată lumea îl ştie pe Andrei Gheorghe, a fost unul dintre cei mai apreciaţi oameni de radio din România, iar moartea lui de anul trecut a adus multă tristeţe în sufletul oamenilor.

Dacă el a fost o adevărată vedetă, nu mulţi ştiu însă că Andrei Gheorghe avea o fată vitregă, pe Katarina Dyer, care a încercat să îl copieze şi care în luna mai va împlini 20 de ani. Fiica fostului om de radio este cântăreaţă şi a debutat în industria muzicală în urmă cu aproximativ 5 ani, preferând să cânte în limba engleză.

„El m-a crescut de la vârsta de 8 ani. Noi ne înţelegeam foarte bine. Eu îl copiam un pic la comportament. Şi într-o zi mi-a spus: «Katarina, tu nu ai tupeul şi bagajul meu ca să poţi să îmi duci mie atitudinea»“, spunea Katarina în urmă cu mai mulţi ani.

Aşa cum a spus în urmă cu un an, în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV, Katarinei îi este mult mai simplu să cânte în limba engleză, deoarece aceasta a fost prima limbă pe care a învăţat-o, tatăl ei fiind american. Mai mult decât atât, fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe a afirmat că a învăţat limba română abia în clasa a şaptea.

Anul trecut, după ce Andrei Gheorghe a murit, Katarina a făcut unele declaraţii emoţionante, afirmând că a fost distrusă şi că a suferit un şoc atunci când a aflat teribila veste.

„El era foarte dulce şi un om foarte cumsecade. Mi-a făcut copilăria un lucru magic. Au fost şi câteva momente în care, când s-a supărat pe mine, eu mai aveam puţin şi fugeam din casă. Doar felul în care se uita la tine te speria. Când am reuşit să-l privesc în ochi am ştiut că atunci nu mă va mai intimida nimeni. Eram într-o tabără de muzică atunci când am aflat că a murit. Am fost foarte distrusă. Am căzut pe jos, a fost chiar foarte urât şi un şoc oribil. Nu am putut să accept faptul acela. După trei zile am acceptat şi eu faptul că a murit“, a spus Katarina la acea vreme.

Cea mai recent apariţie publică a Katarinei a avut loc pe 20 februarie 2019, atunci când a fost prezentă la OK! Golden Night, de unde a postat mai multe story-uri pe Instagram.

Katarina Dyer este fiica Petruţei, cea de-a doua soţie a lui Andrei Gheorghe. Petruţa mai are doi copii, pe Maria şi Maximilian, toţi fiind adoptaţi de Andrei Gheorghe în momentul în care a început relaţia cu Petruţa. Andrei Gheorghe are o fată, Anastasia, şi din prima căsătorie, cu Maria.

Mai multe fotografii în care apare Katarina, fiica lui Andrei Gheorghe, pot fi văzute în GALERIA FOTO

Mai multe