Iată cum arată Iulian Cercel, bărbatul care s-a aflat alături de Răzvan Ciobanu înainte de a muri! Era cu amanta la Sunwaves? VIDEO

9 mai 2019   News

În urmă cu mai bine de o săptămână, chiar în ultima zi a lunii aprilie, Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident rutier violent pentrecut în judeţul Constanţa, ce a avut loc în timp ce designerul conducea maşina unui prieten.

Potrivit anchetatorilor, maşina era înmatriculată pe numele unei femei, Mădălina Ignatuc, şi aparţinea soţului ei, Iulian Cercel. Acesta din urmă s-a aflat alături de Răzvan Ciobanu în ultimele ore de viaţă ale designerului, petrecând împreună la Sunwaves.

Dan Capatos a arătat în seara zilei de 8 mai, în emisiunea lui de la Antena 1, imagini filmate chiar la Sunwaves, în care apar Răzvan Ciobanu şi Iulian Cercel, bărbatul în a cărei maşină şi-a găsit sfârşitul celebrul designer.

În filmuleţul prezentat de Dan Capatos se poate observa că alături de cei doi se află şi o tânără care este foarte apropiată de Iulian Cercel, lucru care i-a dat de bănuit Marei Bănică, prezentă în platoul emisiunii „Xtra Nigh Show“.

„Dar domnul Cercel e cu o doamnă lângă el? Că soţia era în Bali. E o tipă acolo, parcă îl mângâie pe cap. L-a luat în braţe. Poate din cauza asta se ascunde de presă, că era cu o domnişoară. Să nu afle nevasta lui... Vede acum“, a spus Mara Bănică.

Mai multe