Iată rochiile de la Oscar, cele mai căutate pe Google în anul 2016!

13 ianuarie 2017   News

În fiecare an, covorul roşu aduce o mulţime de celebrităţi în atenţia presei, iar evenimentul de decernare a Oscarurilor este cel mai important.  Pentru o asemenea ocazie deosebită, vestimentaţia trebuie să fie şi ea una inspirată şi care să atragă atenţia şi laudele criticilor, fanilor şi a colegilor de breaslă. Indiferent de verdictul specialiştilor în styling, la modă sau nu, iată top 10 cele mai căutate rochii pe Google în 2016 şi vedetele care le-au purtat, conform informaţiilor furnizate de gigantul motor de căutare!

1. Jennifer Garner - Prezentator

Pe primul loc la căutările pe Google de la Oscarurile din 2016 a fost rochia Versace purtată de Jennifer Garner. Apariţia de la Oscar a fost prima pe covorul roşu de la despărţirea de fostul soţ, Ben Affleck. Ganer a atras o mulţime de laude pentru acest outfit şi a părut foarte încrezătoare în rochia cu înseraţii strălucitoare.

2. Jennifer Lawrence - nominalizare pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal în "Joy"

Nominalizată de patru ori la Oscar, actriţa a apărut cu un look al anilor '90, arătând extrem de elegantă în această rochie din dantelă cu decolteu în V creată de Dior şi accesorizată cu un lănţişor cu diamante.

3. Charlize Theron - Prezentator

Veterana de la Premiile Academiei Americane de film a avut întotdeauna o apariţie spectaculoasă pe covorul roşu, dar anul trecut Theron a părut extrem de sexy şi provocatoare în această rochie de un roşu aprins, cu spatele gol, Dior, accesorizată cu un colier şi un inel cu diamant.

4. Rachel McAdams - nominalizare pentru cea mai bună actiţă în rol principal

Chiar dacă Rachel nu a câştigat Oscarul - cea mai bună actriţă pentru rolul din "Spotlight", toţi ochii au fost aţintiţi asupra rochiei sale de mătase cu spatele decoltat, o creaţie August Getty Atelier cu trenă lungă.

5. Brie Larson - câştigătoare de Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal

Pentru prima dată nominalizată la Oscaruri, Larson a plecat acasă cu premiul pentru cea mai bună actriţa în rolul din filmul Room. Pe covorul roşu, Brie a purtat o rochie albastru marin extrem de atrăgătoare din şifon marca Gucci, accesorizată cu o curea cu bijuterii.

6. Alicia Vikander - a câştigăt Oscarul pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar

7. Priyanka Chopra - Prezentator

8. Cate Blanchett - Nominalizată pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal

Actriţa nominalizată pentru rolul din "Carol" a fost senzaţională în această rochie aqua împodobită cu flori de la Givenchy. Totul, de la culoare la croială, a făcut din apariţia lui Blanchett, cea mai romantică de pe covorul roşu.

9. Kate Winslet - nominalizată pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar pentru filmul "Steve Jobs"

Kate a purtat o rochie neconveniţională Ralph Lauren, una dintre cele mai discutate creaţii de pe covorul roşu din seara Oscarurilor.

10. Olivia Wilde - Prezentator

Wilde a uimit pe toată lumea într-o rochie cu decolteu în V şi material plisat, Valentino, accesorizată cu un chocker auriu cu pietre strălucitoare.

Foto: Getty

Mai multe