Idila dintre Sarah Jessica Parker şi J.F. Kennedy Jr., “un fiasco total”. Cum a reacţionat actriţa după moartea lui?

17 septembrie 2021   News

O fi actriţa din Sex and the city căsătorită cu Matthew Broderick de mai bine de două decenii, dar asta nu înseamnă că n-a mai cunoscut şi alţi bărbaţi la viaţa ei. De fapt, a cunoscut în detaliu unul cât se poate de special, pe Prinţul Americii, John F. Kennedy Jr....

The New York Times a relatat că prima întâlnire a celor două staruri s-a petrecut la teatru. Au dat nas în nas unul cu altul şi întregul pământ s-a cutremurat. Prietenul actriţei şi regizorul Adam Shankman a povestit totul într-un interviu oferit celor de la revista People, în 2000. La scurt timp după ce John a invitat-o pe Sarah în oraş, ea l-a sunat pe regizor peste măsură de entuziasmată: „Nici n-o să-ţi vină să crezi cine m-a invitat în oraş!”

În cadrul unui interviu cu The New York Times, Sarah Jessica Parker a vorbit despre relaţia pe care a avut-o cu Cel mai sexy bărbat al anului 1988 şi pe care a numit-o „fiasco-ul Kennedy”: „Mergeam prin locuri în care nu era prin preajmă nici ţipenie de om, dar, cu toate astea, a doua zi vedeam tot timpul fotografii cu noi prin tabloide”, s-a plâns actriţa despre lipsa de intimitate din acea idilă extrem de mediatizată.

Cu toate că avea sentimente puternice pentru JFK Jr. şi îl admira nespus, Sarah şi-a dat seama că era „genul de bărbat-proprietate publică”, iar ea chiar nu-şi dorea o asemenea expunere. „N-am avut nicio idee despre ce înseamnă faima cu adevărat până nu l-am cunoscut pe John. E un bărbat de treabă, dar, pentru numele lui Dumnezeu, simt că trebuie să-mi cer scuze că sunt iubita lui. Chestia asta a devenit definitorie pentru mine”, a dezvăluit atunci Parker, care a ţinut să precizeze că mediatizarea a continuat chiar şi după ce relaţia celor doi amorezi se încheiase.

Sechele post-idilă

La ani întregi după despărţirea lor, Sarah continua să se întrebe dacă toată cariera ei nu era cumva eclipsată de relaţia intimă pe care o avusese cu o „regalitate” americană. „Când o să mor, o să-şi aducă lumea aminte de mine pentru că am avut cândva o relaţie cu John Kennedy”, a declarat ea în interviu.

Despărţirea celor doi n-a făcut ca suferinţa ei să fie mai mică în momentul în care a aflat de moartea lui. Kennedy şi-a pierdut viaţa într-un accident de avion, în care a mai decedat şi cea care-i era soţie atunci, Carolyn Bessette-Kennedy.

Sarah a refuzat să vorbească în presă despre dispariţia lui prematură, însă apropiaţii ei susţin că Parker a fost distrusă din cauza morţii lui John. În timpul unui interviu "Watch What Happens Live with Andy Cohen", vedeta hollywoodiană a răspuns la câteva întrebări puse de gazda emisiunii. Ea a declarat că a fost „plăcut” să-l sărute pe regretatul ei iubit, iar, în ceea ce priveşte părul lui, Sarah n-a avut decât cuvinte lăudabile: „Avea un păr desăvârşit! Era ca o pensulă, ştii ce vreau să spun?”

Iar, pe măsură ce întrebările deveneau tot mai incomode, Parker l-a oprit elegant pe Cohen spunându-i: „Eu aş zice că am epuizat subiectul acesta. Dacă ar fi şi el în viaţă, m-aş simţi mai bine, dacă şi-ar îndeplini toate ţelurile pe care sunt sigură că ar fi putut să le atingă, dacă ar trăi o viaţă bogată şi plină de aventuri, aş fi mai dispusă să răspund la întrebări despre el. Altfel, nu”, a conchis actriţa.

Foto - Profimedia

Mai multe