Idolii unei generații! Cum îi găsim azi pe eroii tăi preferați din Beverly Hills, după pierderea Brendei

9 octombrie 2024   News

"Beverly Hills, 90210“ a fost mai mult decât un serial. A fost o lume cu totul nouă, care ne-a făcut cunoștință cu eroi pe care-i iubim și azi. Unii, plecați prea devreme dintre noi...

Jennie Garth

Kelly, tipa cea cool din gașca liceenilor din Beverly Hills, i-a împrumutat ceva din personajul ei și actriței care-a jucat-o. Jennie, acum în vârstă de 52 de ani, a fost acuzată de atitudine de mean girl față de colegele de platou, iar cu Shannen Doherty se spune că s-a și bătut. Divorțată de două ori și mamă a trei fete, Jennie e căsătorită acum cu un actor cu 9 ani mai tânăr.

Tiffani Thiessen

Frumoasa brunetă cu ochi albaștri e superbă, la 50 de ani! În serial, ea a jucat-o pe focoasa Valerie Malone și s-a iubit, o perioadă, cu colegul Brian Austin Green. Rivală a starurilor Jennie Garth și Tori Spelling, Tiffani a dezvăluit acum că cele două au făcut un bullying real vizavi de ea. Tifanni e căsătorită din 2005 cu actorul Brady Smith și are doi copii cu acesta.

Brian Austin Green

David Silver este cel care a făcut cele mai mari valuri cu viața sa personală, după finalul serialului. Actorul de 51 de ani a trăit un mariaj tumultuos cu focoasa Megan Fox, care i-a dăruit trei băieți (în total, Brian are 5 copii) și o inimă frântă, atunci când l-a părăsit pentru Machine Gun Kelly.

Tori Spelling

Actrița în vârstă de 51 de ani a fost cea mai tocată de presă, după terminarea serialului. Fie c-a fost vorba despre relația cu tatăl Aaron Spelling, fie despre falimentul și dezmoștenirea sa sau, cel mai recent, despre divorțul de-al doilea ei soț, Dean McDermott. Mamă a cinci copii, Tori iese acum în evidență cu silueta sa incredibil de slabă.

Jason Priestley

Pe 28 august, a împlinit 55 de ani, dar pentru noi a rămas același Brandon seducător și amuzant, fratele Brendei. O soră cu care umblă vorba c-ar fi avut și-o scurtă legătură amoroasă în timpul filmărilor, de altfel. Aflat la al doilea mariaj, Jason duce azi o existență discretă, alături de soție și cei doi copii ai săi.

Gabrielle Carteris

La 29 de ani, Carteris a fost cel mai în vârstă membru al distribuției care a interpretat o tânără de 15 ani, pe Andrea Zuckerman, mințind despre vârsta ei pentru a obține rolul. Azi, la cei 63 de ani ai săi, o găsim căsătorită cu același bărbat din 1992 și mamă a două fete.

Ian Ziering

Al doilea cel mai în vârstă actor din gașca Beverly Hills, interpretul lui Steve Sanders se ține, la cei 60 de ani ai săi, chiar mai bine decât colegii săi și cu zece ani mai tineri. Actorul a rămas în relații foarte bune cu toți colegii săi de distribuție și, în acest moment, este divorțat, după ce a trecut prin două căsnicii, în urma cărora a devenit tatăl a două fete.

Cei care nu mai sunt.

Brenda și Dylan au fost eroii poveștii de dragoste principale. Iar actorii care i-au jucat, Shannen Doherty și Luke Perry, au murit la vârste similare: 53 și 52 de ani.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe