Idolul unei generaţii, dezvăluiri despre viaţa lui. Care este pasiunea lui ascunsă?

5 iulie 2018   News

Lino Golden, artistul momentului în România, le-a dezvăluit recent fanilor câteva lucruri mai puţin cunoscute despre el.

„Puţină lume ştie că sunt, de fapt, foarte sensibil. În piese şi în videoclipuri pare că sunt mai dur, mai sigur pe mine, mai degajat. Dar de multe ori mă emoţionez foarte uşor în contexte diferite: la concerte, când vorbesc cu oamenii, sau când mă uit la un film“, spune Lino despre el.

În plus, artistul declară că îi place foarte mult să stea singur, acesta fiind şi modul în care reuşeşte să se relaxeze, mai ales după un program foarte încărcat: „Şi acum am o perioadă aglomerată, de patru luni nu am avut nicio zi liberă, am multe concerte în ţară, evenimente, sunt mai tot timpul pe drumuri“.

Pe lângă muzică, Lino mai are o pasiune şi i-ar plăcea foarte mult să o concretizeze într-o profesie: cinematografia. „Aş vrea să joc în filme şi în seriale, chiar şi să am o carieră şi în acest domeniu. Şi mi-ar plăcea să fiu şi regizor”, a spus Lino Golden, caer a adăugt că s-ar vedea în roluri de comedie sau de acţiune, iar ca regizor ar realiza un film horror.

Mai multe