Iggy Azalea & Kim Kardashian, ”victimele” implantului în fese!

26 aprilie 2017   News

De ieri, tot apar fotografii cu posteriorul lui Kim, care nu-i în tocmai cea mai bună formă a vieţii ei, dar se tot afişează în costume de baie minimaliste în vacanţa din Mexic, în care e plecată cu sora sa mai mare, Kourtney Kardashian, dar şi cu alte prietene de-ale sale.

Kim Kardashian, în Mexic

E drept, Kim a rupt din nou Internetul. Şi din nou, nu într-o manieră pozitivă. După ani la rând în care a fost promovată ca un sex simbol pe coperţile tuturor revistelor, Kim a căzut în dizgraţie. Silueta sa de după cele două sarcini nu e cea dorită, iar posteriorul mult discutat este acoperit de celulită. O imagine deloc desprinsă din fanteziile bărbaţilor, dacă ne e permis să adaugăm.

Aceste fotografii au dezamăgit

Totuşi, uităm un amănunt din toată această situaţie! Nu e singura care trece prin asta! Mai toate femeile au celulită, iar cele care recurg la vreun implant în fese – după o vreme – ajung în situaţia asta.

I s-a întâmplat şi lui Iggy Azalea, care a afişat într-o vacanţă recentă o siluetă deloc flatantă! După ce şi-a făcut un implant fesier şi a trecut prin schimbări bruşte de greutate, Iggy a ajuns să arate aşa!

foto: Hepta

Mai multe