ÎI calcă pe urme mamei sale! Mezina familiei Beckham, o adevărata fashionistă!

22 aprilie 2015   News

Familia Beckham a fost în centrul atenţiei la evenimentul Burberry care a avut loc la Observatorul Griffith, de pe Mount Hollywood, Los Angeles. David, Victoria, Romeo, Cruz şi Harper au captivat privirile tuturor jurnaliştilor

Familia Beckham a fost în centrul atenţiei la evenimentul Burberry care a avut loc la Observatorul Griffith, de pe Mount Hollywood, Los Angeles. David, Victoria, Romeo, Cruz şi Harper au captivat privirile tuturor jurnaliştilor. De data aceasta însă, nu cuplul a fost în "focusul" obiectivelor camerelor foto, nici Romeo Harper (imaginea mai multor campanii ale casei de moda britanice), ci mezina familiei: Harper.

În vârstă de numai trei ani, micuţa a arătat adorabil într-un trench bej cu o croiala clasică, cucerindu-i pe toţi din sală, chiar şi pe Anna Wintour. Harper Beckham a urmărit foarte cuminte show-ul de moda Burberry, chiar din braţele tatălui său, precum o viitoare "fashionista", iar la final i-a dăruit acestuia... un sărut!

Burberry a sărbătorit spiritul londonez în “inima” industriei de entertainment, oraşul Los Angeles, printr-un eveniment memorabil găzduit de Christopher Bailey, Chief Creative şi Chief Officer al casei de modă britanice. Show-ul a reunit peste 700 de invitaţi de la Hollywood.

Cu excepţia familiei Beckham, fotografii au fost "vrăjiti" de frumuseţea modelului Rosie Huntington Whiteley (îmbrăcată într-o ţinută Burberry din colecţia Burberry Prorsum, toamna-iarnă 2015) care a venit însoţită de actorul Jason Statham, de feminitatea Milei Kunis, complet refăcuta după sarcină sau de graţia actriţei Kate Beckinsale care a etalat o superbă rochie neagră.

Mai multe