Îi duce dorul! Andreea Berecleanu și-a sărbătorit fiica de la distanță. Eva a împlinit 21 de ani

21 septembrie 2022   News

E tot timpul cu gândul ea, dar, ieri, dorul a fost mai puternic ca niciodată. Andreea Berecleanu și-a sărbătorit fiica de la distanță. Eva a împlinit 21 de ani, dar pentru că studiază în Anglia nu a putut fi aproape de cei dragi.

“Eram în aeroport. Foarte devreme. Una dintre acele plecări spre Londra ale Evei. Îmi luăm rămas bun, înainte de trecerea vămii. Și am văzut tot răsăritul în ochii ei. Preț de o secundă, cât a durat să fac această fotografie, mi-a transmis cât doar un părinte poate înțelege. Astăzi face 21 de ani, pe care îi văd și îi simt. Și cu toate acestea, în acea privire din aeroport către mine, sunt toți bebelușii și fetițele lumii. Și toată dragostea unui copil. Te iubesc, inimioară!”, așa sună mesajul emoționant al știristei.

În weekend, Andreea și soțul său, Dr Constantin Stan, au dat o fugă până la Brașov și s-au încărcat cu energia orașului.

“Am fugit spre Brașov, ne-am bucurat de energia lui și de oameni. Am luat bilete spontan la Concertul de orgă de la Biserica Neagră, o experiență uluitoare. Felicitari, minunatelor Geanina Salagean/orgă si Orsolya Torok/mezzosoprana. Ne-am plimbat pe străzi, am cumpărat cărți din librarii, am mâncat foarte gustos (supa de ceapă), acum am intrat pentru un desert specific german, kaiserschmarrn Ce-i drept, frigul e frig la Brasov, vantul e vant!. Data viitoare, ne revedem, dar cu geci de iarnă”.

Mai multe