Îi prieşte divorţul! Jennifer Garner, din nou sexy şi glam pe covorul roşu!

19 mai 2017   News

În ultimii ani, s-a dedicat creşterii celor trei copii şi vieţii ei personale, dispărând, în mare parte, din presă şi de pe micile ecrane. Totuşi, se pare că Jennifer Garner e pregătită acum, odată cu divorţul de Ben Affleck, să se întoarcă în lumina reflectoarelor.

Jennifer Garner arată mai bine ca oricând

Ieri seară, Jennifer Garner a făcut primul pas în acest sens! Actriţa în vârstă de 45 de ani s-a prezentat pe covorul roşu, la premiera filmului Wakefield, surprinzând cu atitudinea ei pozitivă, dar şi cu ţinuta extrem de spectaculoasă, aleasă special pentru această ocazie.

O apariţie sexy!

Rochia fără bretele, midi, i-a asigurat starului hollywoodian o apariţie sexy la evenimentul ce a avut loc Landmark Sunshine Cinema, în New York. Pesemne, Jen a vrut să schimbe puţin registru vestimentar în care se adâncise în ultimii ani, şi a optat pentru un outfit mai revelator şi mai sexy, care să-i pună în evidenţă silueta vizibil slăbită.

Bryan Cranston şi Jennifer Garner

Ne-am bucurat să-l vedem pe covorul roşu şi pe starul din ”Breaking Bad”, actorul Bryan Cranston, care a pozat entuziasmat alături de Jennifer Garner la panoul evenimentului.

foto: Hepta

Mai multe