Îl mai ştii pe Ionică din ”Liceenii”? Iată ce mai face simpaticul actor!

27 august 2015   News

A fost cu siguranţă unul dintre personajele emblematice din seria ”Liceenii”, aşa că ”dispariţia” de pe micile ecrane a actorului Mihai Constantin este cu siguranţă şi acum regretată de mulţi fani melancolici.

Ei bine, dacă vă întrebaţi ce s-a întâmplat cu simpaticul actor care l-a interpretat cu atâta umor pe Ionică, aflaţi că acesta va împlini peste o lună 51 de ani şi că este unul dintre cei mai de succes actori de teatru din România.

Deşi rolul din Liceenii, din anul 1987, l-a consacrat, Mihai Constantin a apărut în mai multe producţii de succes de-a lungul anilor, dintre ele amintim: ”Nuntă Mută” (2008), ”Eu când vreau să fluier, fluier” (2010), ”Portretul luptătorului la tinereţe” (2010), „De ce eu” (2015), etc.

În prezent, Mihai Constantin lucrează la Teatru Bulandra, unde-şi exercită talentul în calitate atât de actor, cât şi de regizor. Iar dacă e să amintim două piese de teatru regizate de Mihai Constantin, trebuie să menţionăm ”Acum ori niciodată” şi ”A douăsprezecea noapte”.

Cât despre viaţa privată a actorului, aflaţi că Mihai Constantin este mândrul tătic a doi copii: ”Cei mai importanţi sunt copiii mei. Mă bucur extraordinar ori de câte ori pot să stau cu ei şi să-i duc la diferite activităţi, mai ales sportive. Nu vreau să-i chinuiesc cu matematici! Vreau să se bucure de copilărie. Copiii mei sunt minunaţi.” , declara în urmă cu câţiva ani simpaticul actor.

În prezent, Matei are 15 ani, iar Maria are 12 ani.

Sursa foto: Cinemagia / Facebook

Mai multe