Imagine candidă cu Ștefan Bănică Jr., de ziua lui. Ce mare a crescut fiul lui și al Laviniei Pârva!

19 octombrie 2024   News

Artistul și-a serbat ziua de naștere în familie și ne-a topit cu instantaneul postat pe rețelele de socializare.

Vineri mesageria lui Ștefan Bănică Jr. s-a umplut instantaneu cu mesaje de „La mulți ani!”. Și asta pentru că artistul a împlinit 57 de ani. O vârstă pe care n-o arată decât prin vasta lui experiență de scenă, deceniile petrecute ca entertainer, în sălile de spectacole, pe scenele teatrelor sau în studiourile de televiziune ori de film.

Căci, spre deosebire de alți bărbați ajunși la +50 de ani, Ștefan Bănică Jr. rămâne la fel de energic, de flexibil și de fit ca-ntotdeauna. Iar, în cazul lui, timpul se măsoară, cu siguranță, mai mult în anii petrecuți cu copiii săi, care cresc repede, se dezvoltă și-și arată la rândul lor talentele.

Dacă pe fiul său cel mare, Radu Ștefan Bănică, l-am văzut alături de el pe scena Sălii Palatului, în diferite spectacole sau emisiuni ori lansându-și propriile videoclipuri, pe Ana Violeta Bănică, fiica rezultată din mariajul cu Andreea Marin, o așteaptă studiile în străinătate, ea demonstrând calități de oratoare și de conducere a unor proiecte sociale importante – aici observându-se și moștenirea din partea mamei sale.

Cel mai mic dintre copiii săi, Alexandru Bănică, este și cel care apare cel mai rar în imaginile părinților săi, asta întrucât fiind mic, atât Ștefan Bănică Jr., cât și soția sa, Lavinia Pârva, încearcă să-i protejeze copilăria. Totuși, mai sunt rare ocazii în care cei doi ni-l mai arată fugitiv și așa ne dăm seama cât de repede trece timpul și cât de mare a crescut și cel mai mic dintre copiii Bănică.

El apare și în imaginea publicată de Ștefan Bănică Jr. pe conturile sale de socializare în ziua în care a împlinit vârsta de 57 de ani. Și, după bucuria ce i se citește pe chip, având într-o mână tortul aniversar, iar în cealaltă pe cel mic, care l-a cuprins într-o tandră îmbrățișare, înțelegem că artistul este împlinit cu adevărat. 

Pe Ștefan Bănică Jr. îl veți revedea curând ca membru al juriului în noul sezon „X Factor” de la Antena 1.

FOTO: Instagram

Mai multe