Imagine rară cu Michael Douglas și fratele său. Care este motivul reuniunii

26 ianuarie 2024   News

Starul din Basic Instinct are 78 de ani și este căsătorit cu Catherine Zeta-Jones. Recent, s-a fotografiat cu fratele său, o ipostază în care nu-l vezi des.

Familist până în măduva oaselor, Michael Douglas a împărtășit o fotografie rară cu el și fratele său, Joel.

Pentru a marca ziua de naștere a fratelui său mai mic, Michael, în vârstă de 79 de ani, și-a delectat fanii de pe Instagram cu o imagine specifică.

În fotografie, actorul din Ant-Man radia alături de „JoJo” pe terenul de golf. Se observă afecțiunea dintre ei, au șepci de baseball asortate, iar mezinul îl ține pe star pe după umeri.

Joel a împlinit 77 de ani, diferența dintre el și Michael nu este așa de mare. Starul din Basic Instinct mai are doi frați vitregi paterni, Eric și Peter. Primul a murit tragic în 2004 din cauza unei „intoxicații acute” în urma efectelor combinate ale alcoolului, tranchilizantelor și calmantelor.

Joel nu este actor ca faimosul său frate, dar și-a făcut o carieră în industria filmului ca producător și manager de producție.

Michael și Joel sunt fiii lui Kirk Douglas și ai soției acestuia, Diana.

Michael Douglas și-a adorat tatăl. La un moment dat, a mărturisit care ar fi fost cel mai înțelept sfat pe care i l-ar fi dat celebrul său tată. Ei bine, Kirk Douglas i-a spus așa: ”Orice faci în viață, fă-o cu cea mai mare responsabilitate. Nu face lucrurile de mântuială.”

Și da, Michael Douglas a dovedit cu vârf și îndesat că i-a urmat sfatul tatălui său. Este un profesionist desăvârșit.

Starul se află în India de câteva săptămâni bune, alături de frumoasa sa soție, Catherine Zeta-Jones. Cei doi au petrecut inclusiv Anul Nou acolo, urându-le fanilor împreună la mulți ani.

Catherine şi Michael s-au cunoscut în august 1998, la Festivalul de Film de la Cannes, prin prietenii comuni Antonio Banderas şi Melanie Griffith - actorul povestind la un moment dat că a simţit că ea e aleasa după ce a afat că e născută în aceeaşi zi cu el - 25 septembrie - şi iubeşte golful.

Mai mult, la prima lor întâlnire Michael nu s-a sfiit să-i spună: "Ştii, eu voi fi tatăl copiilor tăi". De Anul nou, în 1999, Douglas a cerut-o în căsătorie la casa lui din Colorado - iar nunta care a urmat în noiembrie 2000 a fost una de anvergură. Printre cei 300 de invitaţi s-au numărat vedete de primă mână ca Sharon Stone, Jack Nicholson, Brad Pitt, Jennifer Aniston, Whoopi Goldberg şi Tom Hanks. Catherine a purtat o rochie semnată Christian Lacroix, care a costat 250.000 de dolari - iar întregul eveniment a avut cheltuieli totale de peste 1.500.000 de dolari. Aceasta a fost suma vehiculată, deşi Catherine a povestit că Michael nu a vrut să-i divulge niciodată exact cât s-a cheltuit.

Foto: Getty Images și Instagram

Mai multe