Imagini cu Rocco arestat! Vezi ce spune Madonna despre faptele fiului său

24 noiembrie 2016   News

Ieri, aflam că la sfârşitul lunii septembrie Rocco Ritchie a fost arestat pentru posesie de droguri. Astăzi, deja au apărut, în presa internaţională, primele cadre cu fiul  Madonnei arestat, iar aceasta din urmă a emis o declaraţie oficială despre întâmplarea nefericită ce-l are în centru pe Rocco.

Fotografiat pe 28 septembrie, cu câteva minute înainte să fie arestat

Era de aşteptat ca astfel de cadre să apară în presă. Cel mai probabil, o vreme, Madonna a reuşit să controleze această informaţie, din moment ce noi am aflat că fiul său a fost arestat la două luni după ce incidentul nefericit a avut loc.

Acum, însă, fotografiile în care Rocco (16) apare stând de vorbă doi poliţişti în ziua nefastă sunt prezente în toate revistele internaţionale. Se pare că acesta era într-o parcare din Camden când a fost surprins deţinând canabis.

Madonna îşi apară fiul

Cât despre Madonna, artista a declarat că-şi susţine 100% copilul şi că nu vrea să vorbească prea mult despre scurta perioada în care acesta a fost încarcerat. ”Îmi iubesc fiul foarte mult. O să fac orice pentru a-i oferi sprijinul de care are nevoie, şi vă rog să ne respectaţi viaţa privată de data aceasta.”, a declarat artista în vârstă de 58 de ani pentru revista ”People”.

Guy a preferat să nu declare nimic public despre arestarea fiului său Rocco

Cât despre tatăl adolescentului, Guy Ritchie a preferat să refuze orice comentarii publice, mulţumindu-se să-i fie aproape fiului minor.

foto: captură DailyMail, hepta, Instagram

Mai multe