Imagini de la antrenamentul lui Britney Spears. Ce exerciţii face vedeta?

9 februarie 2018   News

La 36 de ani, Britney Spears continuă să arate ca-n vremurile în care a debutat în muzică, şi anume începutul anilor 90.

Abdomen plat, muşchi în locurile care trebuie, picioare tonifiate, ce mai, această mamă a doi băieţi este imaginea fitnessului american.

Şi dacă ea poate, cu toţii putem, pare a fi mesajul Prinţesei Pop, care a împărtăşit cu cei 18 milioane de fani ai săi de pe Instagram cum se menţine în formă şi ce exerciţii de fitness face în fiecare zi.

Îmbrăcată într-un  echipament de fitness foarte sexy, cu bustieră şi pantaloni scurţi cu buline, Britney s-a filmat executând o serie de exerciţii, mult dintre ele folosindu-se de greutăţi, pentru tonifierea braţelor.

În imaginile respective, Britney a demonstrat încă o dată că este flexibilă ca o gimnastă, executând podul de sus şi şpagatul, spre deliciul celor care o urmăresc pe conturile sociale.

Dacă vrei să-i copiezi programul de fitness, urmăreşte pas cu pas video-ul de mai sus!

Cine ştie, poate că povestea de iubire a lui Brit cu modelul de fitness Sam Asghari s-o fi impulsionat pe aceasta să ia cu asalt sala de forţă.

Mai multe