Imagini senzaţionale cu Mihaela Rădulescu din culisele show-ului „Masked Singer”, care au lăsat-o mască pe Catrinel Menghia!

19 iulie 2021   News

Diva de la Monaco îşi merită pe deplin renumele: e sexy, distinsă şi are o atitudine demnă de vedetele Vechiului Hollywood.

Mihaela Rădulescu şi-a surprins fanii cu câteva ipostaze hot din vestiarul celui mai aşteptat show de la Pro TV, „Masked Singer”, din juriul căruia va face parte.

Vedeta s-a afişat în mai multe ţinute, însă una dintre ele le-a făcut pe colegele ei de breaslă să-i facă cele mai multe complimente. Este vorba despre un compleu alb, format din fustă, bustieră şi bolero, o creaţie fină semnată M. Marquise, cu aplicaţii de mărgele şi franjuri aurii, care au transformat-o pe Mihaela Rădulescu într-o apariţie seducătoare. Mai mult decât atât, cadrele alb-negru imortalizate de diva de la Monaco, cu aer vintage, potenţate de atitudinea de felină, machiajul cat-eye şi coafura clasică, au conturat un personaj retro, decupat parcă dintr-un film din Vechiul Hollywood.

Epitetele sunt flatante şi la superlativ: „Superbă!”, a notat Irina Nicolae, fosta membră a trupei A.S.I.A., la unison cu soprana Irina Baianţ, „Wow, wow, wow”, a fost şi reacţia lui Catrinel Menghia, pe lângă alte complimente ca „divină”, „specială”, „supremă”, „the queen”, „belissima”, „preciosa”, plus peste 20.000 de like-uri.

"Munca mea nu este doar despre…cum arăt, ce port... Dar sunt a naibii de convinsă că şi asta contează, aşa că fac tot ce pot …şi am încredere în echipa mea de stilişti. Vă mulţumesc tuturor!", a notat ea în dreptul cadrelor în care apare alături de staff-ul ei. 

Mihaela Rădulescu intră în show-ul "Masked Singer România" cu gândul să demaşte cât mai multe personaje: ”Am intrat în acest proiect cu maxim de chef şi un soi de siguranţă masivă în capacităţile mele de a detecta vedetele… de sub măşti. Mi-am zis că e relativ simplu, am citit la viaţa mea tone de fişe biografice despre mii de invitaţi, înainte să-i intervievez. Am început filmările pe culmile bucuriei, într-o companie grozavă - echipa, colegii detectivi, prezentatorul, toţi de liga întâi. Şi, pe măsură ce înaintăm cu filmările, creşte entuziasmul, pentru că e un show grozav şi scade masiv siguranţa că ştiu cine-i sub mască.”

Foto: Instagram

Mai multe