Iman îl comemorează pe David Bowie la un an de la moartea sa

11 ianuarie 2017   News

Ieri s-a împlinit un an de la moartea surprinzatoare a lui David Bowie, la vârstă de doar 69 de ani. În amintirea primului an de când actorul nu mai este, văduva lui, supermodelul Iman, i-a adus artistului un omagiu emoţionant.

Ea a distribuit pe Instagram o imagine cu un curcubeu deasupra orizontului din New York City, menţionând data decesului cântăreţului, 10 ianuarie 2016. Pe lângă asta, a adăugat şi hashtaguri precum #ForeverAndEver #ForeverLove #BowieForever, incluse în fotografiile recent distribuite în memoria soţului.

Legendarul David Bowie a murit în somn pe 10 ianuarie anul trecut, după ce s-a luptat 18 luni cu cancerul la ficat. De atunci, moştenirea lui muzicală merge mai departe, iar soţia sa, fostul fotomodel Iman (61 de ani), încă suferă după regretata dispariţie a cântăreţului.

[caption id="attachment_452462" align="alignnone" width="600"] Iman şi David într-o fotografie de colecţie[/caption]

Iman a fost căsătorită cu Bowie timp de 24 de ani şi a fst destul de retrasă după moartea soţului său. În septembrie anul trecut, supermodelul a avut prima apariţie publică de la moartea lui Bowie şi a vorbit despre acest subiect "A fost un an greu, dar am reuşit să fac faţă, a spus ea la emisiunea lui Tom Ford.

Foto: Getty, Instagram

Mai multe