Iman şi fiica sa s-au tatuat în memoria lui David Bowie. Cum arată desenele de pe pielea lor!

11 ianuarie 2018   News

Pe 8 ianuarie s-au împlinit doi ani de la moartea cântăreţului David Bowie, iar văduva sa, iubitoarea Iman, i-a adus încă un omagiu celui care i-a fost soţ timp de 24 de ani, până în trista zi a decesului artistului.

Manechinul în vârstă de 62 de ani şi fiica de 17 ani, Alexandria Zahra Jones, au făcut un gest minunat de care Bowie ar fi fost mândru. Iman a luat cu asalt Instagramul pentru a împărtăşi cu prietenii virtuali cea mai nouă experienţă a sa şi a fiicei Alexandria, în memoria lui David.

Cele două şi-au fotografiat primele tatuaje dedicate regretatului soţ, respectiv, tată. Imaginile arată tatuajul lui Lexi cu o lună decorată şi cuvântul "Daddy (tati)", desen realizat pe mână şi glezna lui Iman cu un tatuaj cuţit. Iman a distribuit aceste două fotografii însoţite de descrierea  "Vei fi întotdeauna parte din noi. 10 ianuarie #BowieForever #EverAndEver".

Iman şi David au fost împreună din 1990 până când cântăreţul a murit din cauza cancerului la ficat în ianuarie 2016. La prima comemorare a morţii lui Bowie, anul trecut, Iman a încărcat o fotografie a unui curcubeu, fotografie realizată în ziua în care David a murit.

Foto: Instagram

Mai multe