În căutarea amprentelor lui Michael Jackson

3 decembrie 2011   News

După ce am văzut că o mare parte din lucrurile care au aparţinut megastarului vor fi scoase pe 17 decembrie la licitaţie, acum aflăm că familia Jackson e într-o cursă stil Indiana Jones pentru

După ce am văzut că o mare parte din lucrurile care au aparţinut megastarului vor fi scoase pe 17 decembrie la licitaţie, acum aflăm că familia Jackson e într-o cursă stil Indiana Jones pentru recuperarea unei preţioase bucăţi de piatră.

Este piatra pe care Michael şi-a lăsat amprentele mâinilor şi picioarelor. Povestea începe în 1984, la un hotel din Las Vegas unde s-a petrecut ceremonia. Hotelul cu pricina intenţiona pe atunci să-şi amenajeze propriul Walk of Fame, dar proiectul a rămas în aer, astfel că bucata de piatră a sfârşit în subsolul hotelului. După ani, piesa a fost cu grijă extrasă dintre vechituri şi ştearsă de praf, pentru a fi scoasă la licitaţie - ajungând astfel în proprietatea unui anume Andy Wilson.

Şi iată-i acum pe cei din familia Jackson dând de urma lui Wilson şi curtându-l cu propuneri financiare pentru a le ceda piatra, despre care consideră că le aparţine de drept. Rudele Regelui Pop i-au oferit lui Andy 25.000 de dolari plus o parte din orice profit ar face de pe urma relicvei. Dar Wilson a declarat pentru TMZ că suma nu e de ajuns şi că e dispus să aştepte oricât până va avea o ofertă mai bună.

Foto: Reuters

Mai multe