În ce relaţie sunt Monica Gabor şi Irinel Columbeanu la 9 ani de la divorţ. Fac totul pentru Irinuca, fiica lor

7 mai 2020   News

Irinel Columbeanu şi Monica Gabor au o relaţie bună, chiar dacă sunt la mii de kilometri distanţă, totul pentru fiica lor Irinuca. 

În 2006, la Izvorani, aveau să îşi unească destinele Monica Gabor şi Irinel Columbeanu. Într-un decor de vis, cu o rochie de mireasă superbă, Monica accepta să fie soţia afaceristului Irinel Columbeanu. Diferenţa de vârstă nu i-a împiedicat să fie împreună, mai mult decât atât, la scurt timp de la eveniment, aceasta a rămas însărcinată. I-a dăruit acestuia o fiică, pe Irinuca.

Din păcate, în 2011, cei doi au ajuns la divorţ. Bunurile nu le-au împărţit, dar au apărut multe întrebări legate de copil, cine va primi custodia? La cine va rămâne în grijă Irinuca? În urma proceselor, Irinel Columbeanu a rămas cu fiica sa. Monica Gabor a păstrat legătura întotdeauna, chiar şi când a plecat în America. Monica Gabor fie îşi vizita fiica în America, fie călătorea micuţa la mama sa. Iată că acum lucrurile s-au schimbat, iar Irinuca stă în America. Conform Click, cei doi părinţi au luat această decizie deoarece Irinel Columbeanu nu ar mai fi avut resursele financiare necesare pentru a-i plăti în continuare studiile fiicei. 

Dar cum se înţeleg ei la 9 ani de la divorţ? Aceeaşi sursă precizează că sunt în relaţii foarte bune, Irinel Columbeanu chiar i-ar fi cerut ajutorul financiar fostei soţii deoarece e în mare impas, are probleme cu banii.  Irinel Columbeanu nu mai locuieşte de o bună vreme de timp în vila de la Izvorani, câteva luni de zile a stat într-un apartament simplu din Cosmopolis, dar se pare că a fost evacuat deoarece nu plătise utilităţile. Fotoreporterii Click! l-au surprins zilele trecute la noua locuinţă, un bloc nou din zona Colentina, Bucureşti.

În urmă cu 14 ani Irinel Columbeanu avea o avere imensă, de 70 de milioane de euro. Omul de afaceri a fost grav lovit de criză şi a ajuns să îşi vadă multe dintre proprietăţi.

Foto: Facebook, Instagram

Mai multe