În ce relaţii a rămas Andreea Bălan cu George Burcea după divorţul dureros: ”Credeam că o să fiu soţie toată viaţa, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă”

12 aprilie 2021   News

Anul trecut, disensiunile dintre Andreea Bălan şi George Burcea erau la ordinea zilei. După ce o bună bucată de vreme nu s-a mai auzit nimic despre divorţul celor doi, artista a dat cărţile pe faţă, povestind în ce relaţii a rămas, de fapt, cu fostul soţ.

După doi ani extrem de grei, presăraţi cu un divorţ dureros şi cu probleme de sănătate, Andreea Bălan şi-a găsit, în sfârşit, fericirea. Artista are de câteva luni buni o relaţie liniştită, cu fratele Soniei Argint, Tineriu Argint, un prosper om de afaceri.

Duse sunt zilele când se războia cu George Burcea într-un dureros proces de divorţ, încercând în acelaşi timp să-şi protejeze fetiţele, pe Ella şi Clara. După ce înainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus, ştirile despre certurile dintre foştii soţi erau la ordinea zilei, de ceva vreme nu s-a mai auzit nimic.

Andreea Bălan a lămurit totul în podcastul lui Cătălin Măruţă, povestind în ce relaţii a rămas cu actorul George Burcea.

”Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorţ. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viaţa, nu eram în acelaşi punct. Da, credeam că o să fiu soţie toată viaţa, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetiţe minunate”, a declarat Andreea.

Foto: Instagram

Mai multe