În lux și șic. Diva Jennifer Lopez își vede mai departe de noua viață, după sărutul neașteptat al lui Ben

19 septembrie 2024   News

Artista nu este o persoană care să stea și să plângă după farfuriile sparte. Leoaica din ea s-a trezit și face senzație când iese în lume.

Cameleonică și șic, Jennifer Lopez s-a bucurat miercuri de o binemeritată terapie prin shopping la Beverly Hills, pe fondul divorțului ei de soțul înstrăinat, Ben Affleck.

Cântăreața piesei ”On The Floor”, în vârstă de 55 de ani, a vorbit foarte mult la telefon, atât pe stradă, cât și în mașină.

Inclusiv când a coborât din luxosul Bentley tot într-o conversație telefonică era prinsă.

Nu putem să nu remarcăm cât de elegantă și stilată a apărut Jennifer Lopez. Diva și-a ales o ținută bej, din cap până în picioare. Pantaloni, un pulover pe gât, pantofi cu toc, părul prins în coc, ochelari de soare și o deosebită geantă albă.

Jennifer nu traversează cea mai fericită perioadă, căci alături de cel care părea dragostea vieții sale nu a reușit să stea măritată mai mult de doi ani.

În weekendul trecut, sâmbătă, actrița s-a reunit cu Ben Affleck pentru prima dată de la cererea de divorț.

Cei doi au fost văzuți la Hotelul Beverly Hills pentru a lua un brunch alături de copiii lui Ben, Fin, în vârstă de 15 ani, și Samuel, în vârstă de 12 ani, pe care îi are cu fosta soție, Jennifer Garner.

La brunch au fost văzuți și gemenii lui Lopez, Max și Emme, în vârstă de 16 ani - pe care artista îi are cu fostul soț Marc Anthony. Fiica cea mare a lui Ben, Violet, în vârstă de 18 ani, este în prezent plecată la facultate.

O sursă a susținut recent pentru Page Six că Ben și Jennifer ”erau la Polo Lounge de la Hotelul Beverly Hills ținându-se de mână și sărutându-se. Copiii sunt cu ei, dar la o masă separată.”

Ulterior, cuplul înstrăinat a fost văzut având ceea ce părea a fi o conversație serioasă în interiorul unei mașini în fața hotelului și, la un moment dat, Jennifer Lopez părea că-și șterge o lacrimă.

Jennifer Garner a sosit mai târziu să ia copiii, în timp ce foștii soți au plecat împreună într-o mașină.

Foto: Profimedia

Mai multe