În plină pandemie, Janice Dickinson sperie cu apariţiile sale.Cum s-a transformat fostul model din cauza operaţiilor

22 aprilie 2020   News

Janice Dickinson şi soţul ei au surprinşi de paparazzii în timp ce se deplasau către o farmacie din Los Angeles pentru a cumpăra cele necesare pentru carantina în care se află. Fostul supermodel, acum în vârstă de 65 de ani, pare cu totul altă persoană după ce operaţiile plastice i-au afectat aspectul.

În anii '70, Janice Dickinson era cel mai bine plătit model. Într-un momement de rătăcire, frumoasa brunetă a decis însă că are nevoie de o schimbare, aşa a ajuns la cuţit. În goana după tinereţea veşnică au urmat însă alte intervenţii.

Dacă odată era superbă, treptat s-a transformat total, iar asta din cauza numeroaselor corecţii suferite. Admiratorii ei nu reuşesc să înţeleagă nici astăzi cum a reuşit Janice să-şi strice frumuseţea care a făcut-o celebră în lumea întreagă. Astăzi, diva este căsătorită cu Robert Gerner, un psihiatru în vârstă de 71 de ani, care şi-a pierdut permisul de muncă în urmă cu patru ani pentru că a avut o relaţie cu una dintre pacientele sale.  Conform acuzaţiilor formulate împotriva sa, povestea a avut loc undeva între 2004 şi 2011.

Gerner este cel de-al patrulea soţ al lui Janice. Ei s-au cunoscut la o întâlnire pe nevăzute, în 2012. Legătura dintre ei a fost dorită de fiul lui Garner, care i-a ajutat să se apropie. S-au logodit după trei luni de la prima întâlnire, dar legătura lor a fost greu încercată în 2016, când fostul supermodel a fost diagnosticat cu cancer la sân. Janice Dickinson a urmat şedinţe de chimioterapie până la jumătatea anului 2017. După acest episod, cei doi s-au căsătorit.

Mai multe