"În slujba poporului", serialul în care Volodymyr Zelenskyi joacă rolul principal, difuzat de o televiziune din România

4 martie 2022   News

Ce se întâmplă atunci când un om obişnuit, dar cinstit, este ales Preşedinte? „În slujba poporului”(Servant of the people) e serialul de comedie care răspunde la această întrebare, şi în urma căruia a fost lansată cariera celui mai iubit om politic al momentului, preşedintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky. Serialul va fi disponibil în curând pe VOYO.

În slujba poporului e o comedie care arată parcursul unui om normal ce-şi dezvoltă rolul de lider eroic şi adorat. Profesorul modest şi umil, Vasily, personaj interpretat de Volodymyr Zelensky, este surprins de camerele de filmat extrem de furios pe situaţia mizerabilă a ţării sale. Video-ul devine viral după ce un elev decide să-l posteze pe Youtube. Reacţia virulentă a acestuia îi aduce un val imens de simpatie, iar populaţia se mobilizează şi strânge bani pentru a finanţa campania acestuia de a accede la cea mai înaltă funcţie din stat. Pe care o câştigă! Seria urmăreşte noua viaţă a profesorului Vasily, un preşedinte atipic, care decide să nu-şi schimbe deloc traiul, să locuiască în continuare în apartamentul părinţilor lui, să împrumute bani de la prieteni până la finalul lunii şi să meargă cu bicicleta la serviciu - doar că acum job-ul lui este de a fi cel mai puternic om din ţară.

În urma succesului uriaş al serialului, actorul principal, Volodymyr Zelensky, şi-a anunţat intenţia de a candida la Preşedinţie, în cadrul alegerilor din 2019. Zelensky a ajuns să conducă Ucraina după o victorie zdrobitoare în urma unui val de nemulţumire a alegătorilor faţă de regimul anterior şi a unei campanii care promite încetarea corupţiei împotriva căreia luptă şi personajul interpretat în serial.

Mai multe