Înalte şi sexy

19 iulie 2011   News

La peste 1,80m, văd lumea de sus. Celebrităţile care au o înălţime impresionantă n-au complexe de inferioritate, dimpotrivă, se mândresc cu picioarele lungi şi cu trupul lor bine dezvoltat. Dar s-au simţit ele oare bine în pielea lor dintotdeauna?

Trăiesc pe picior mare. La propriu. Dar trupul lor de mari dimensiuni nu le-a răpit din feminitate şi nici nu le-a împiedicat pe vedetele-prăjină de la Hollywood să se mândrescă cu aspectul lor.

Brooke Shields – 1, 82m

Actriţa şi-a început cariera când avea 11 luni, ca model, iar la 15 ani şi-a făcut debutul cinematografic în „Laguna albastră”. Când alte adolescente trec prin faze incomode, Brooke n-a dat niciodată semne că regretă înfăţişarea ei. În fotografia alăturată, Shields este alături de designerul Roberto Cavalli, mai scund cu un cap decât vedeta.

Nicole Kidman – 1, 78m

Fosta soţie a lui Tom Cruise a captat dintotodeauna atenţia cu fizicul ei. Şi asta nu neapărat pentru că s-a nimerit să fie cu un cap mai înaltă decât bărbaţii care-i erau prin preajmă, ci şi datorită stilului abordat şi a delicateţii ei. Când s-a despărţit de starul din „Mission Impossible”, care n-are mai mult de 1,70m, Nicole a răsuflat uşurată că poate purta din nou tocuri.

Liv Tyler – 1, 77m Ca multe dintre vedetele înalte, fiica vocalului trupei Aerosmith, Steve Tyler, a început să lucreze ca manechin, după care şi-a clădit o carieră în actorie. Diferenţa de înălţime dintre ea şi Patrick Wilson a fost vizibilă atunci când s-au prezentat împreună la vizionarea filmului „The Ledge”, în iunie 2011.

Uma Thurman – 1, 82m

Actriţa a afişat tot timpul mare încredere în forţele proprii, mai ales pe marele ecran, unde s-a făcut remarcată cu rolurile sale din filmele „Pulp Fiction” şi „Kill Bill”. Aceeaşi atitudine o are şi-n viaţa de zi cu zi. Când şi-a făcut prezenţa pe covorul roşu, la Festivalul de Film de la Cannes de anul acesta, Uma l-a făcut pe De Niro să pară mic copil pe lângă ea.

Taylor Swift – 1, 77m

La numai 20 de ani, cântăreaţa n-are cum să treacă neobservată şi asta mai ales datorită talentului ei imens. Taylor se bucură că publicul îi apreciază de mică valoarea ca solistă, compozitoare şi actriţă şi n-a crescut simţindu-se prost în corpul ei, cu toate că este de multe ori mai impozant decât al celor din jurul ei.

Mai multe