Încă o gimnastă a ajuns la altar! Sandra Izbașa a fost o mireasă splendidă

31 iulie 2023   News

Așa cum anunțase în urmă cu câteva săptămâni, Sandra Izbașa a îmbrăcat rochia albă de mireasă și i-a spus ”Da” alesului ei și în fața lui Dumnezeu, în ziua în care au împlinit fix trei ani de când s-au cunoscut.

Căsătoriți cu acte încă de acum doi ani, Sandra Izbașa (31) și Răzvan Bănică (29) au fost următorul cuplu care au reunit marea familie a gimnasticii românești la dans, pe ringul elegant de la Le Chateau.

Cei doi au avut parte de-o nuntă de vis, invitându-și rudele, colegii și prietenii la un adevărat spectacol, cu coregrafie și cu toate acele detalii care fac atât de special momentul celebrării unei iubiri pe viață, cu o punere în scenă gândită și realizată de wedding plannerul vedetelor, Ivona Nenu - care a modelat și visele nupțiale ale lui Smiley și Gina Pistol, ale lui Radu Vâlcan și Adela Popescu, ale lui Virgil Șteblea și Adelina Pestrițu și ale atâtor altor celebrități de la noi.

Fosta gimnastă Sandra Izbașa a îmbrăcat o splendidă rochie Pronovias, bordată pe decolteul adânc în V cu perluțe, cu spatele gol și o fundă supradimensionată, ce-i dădea un aer de prințesă. Coafura a fost una simplă, dar modernă și delicată, o coadă de cal lejeră, buclată, completată de o coroniță. La rândul său, actorul Teatrului Nottara Răzvan Bănică a fost extrem de elegant în costumul său Consiglieri, cu papion și pantofi de lac.

Mirii au sosit la biserica Vatra Luminoasă la bordul unui automobil retro și tot retro a fost și momentul dansului mirilor, când Sandra și Răzvan au coborât în ring pe fundalul unei splendide melodii clasice italienești.

Nași le-au fost Andreea Răducan și soțul acesteia, Daniel Tandreu. Lor li s-au alăturat antrenorii Mariana Bitang și Octavian Bellu, precum și fostele colege Cătălina Ponor (mireasa de acum trei săptămâni) cu Bogdan Jianu, Monica Roșu, Larisa Iordache cu Cristian Chiriță și Dana Sofronie.

FOTO: Instagram

Mai multe