Încă o vedetă a serialului Dallas s-a stins din viață. În ultimii ani, suferise trei AVC-uri

11 iulie 2024   News

Unul dintre cel mai îndrăgit serial din toate timpurile rămâne încet, încet fără actorii care l-au consacrat. O altă actriță ce a făcut ani de zile parte din distribuție s-a stins din viață.

Doliu, din nou, în marea familie a serialului Dallas, producție care a cucerit iremediabil inimile a mii de români care l-au vizionat după revoluție.

Din păcate, după Larry Hagman (JR), Ken Kercheval (Cliff Barnes), Barbara Bel Geddes ("Miss Ellie" Ewing) sau Marlin „Jim” Davis (Jock Ewing), acum distribuția a mai pierdut un nume important, actrița Pat Colbert, care timp de opt sezoane a interpretat elegantul personaj Dora Mae. Actrița suferise trei AVC-uri în ultimul deceniu.

Pagina dedicată fanilor Dallas a făcut anunțul trist: ”Dallasfanzine anunță cu regret dispariția lui Pat Colbert, care a jucat rolul gazdei și regina clubului Oil Barons, Dora Mae, timp de opt sezoane în serialul de la Dallas. Pat avea 77 de ani și a murit liniștit în casa ei din LA pe 23 iunie. (Înmormântarea va avea loc pe 20 iulie) Mulțumim familiei lui Pat pentru că ne-a contactat. Iubire și lumină tuturor celor care au iubit-o și să se odihnească în pace. Florile pot fi trimise la Grace Memorial Chapel And Funeral Home, 3443 W. MANCHESTER BLVD., INGLEWOOD, CA 90305 (323) 752-2028”.

Pat Colbert a apărut în 67 de episoade ale serialului Dallas, din 1983 până în 1991, ca gazda clubului Oil Baron’s, un restaurant de lux situat într-un zgârie-nori, un loc preferat de familia Ewing și de asociații lor. (Locul a fost inspirat de clubul Dallas Petroleum Club, destinat doar membrilor.)

„Ca singurul personaj afro-american recurent din serial, Dora Mae nu a avut niciodată o poveste principală, deoarece Dallas nu a încercat să pretindă că este altceva decât saga familiei Ewing, dar ea a interpretat rolul cu eleganță și inteligență”, a spus Shaun Chang, de la blogul de filme și televiziune Hill Place pentru The Hollywood Reporter.

Foto: Profimedia

Mai multe