Încă un bebeluș la Hollywood! Jennifer Lawrence este însărcinată a doua oară

21 octombrie 2024   News

La un an după ce ne anunța că și-ar mai dori un copil, actrița din „Hunger Games” este din nou gravidă.

Jennifer Lawrence așteaptă al doilea copil cu soțul ei, Cooke Maroney. Un reprezentant al vedetei, în vârstă de 34 de ani, a confirmat sarcina sa pentru „Vogue”, după ce a fost văzută sâmbătă seara în Los Angeles, pe când ieșea să ia cina, într-o ținută cu fustă neagră, tricou alb și pulover roșu care îi ascundea burtica de bebeluș. 

Jennifer Lawrence și soțul ei au deja un băiețel, pe Cy, în vârstă de doi ani. Anul trecut, o sursă declara pentru „Us Weekly” că cei doi „se gândesc să mai aibă un copil. La început nu erau siguri dacă mai vor încă unul, pentru că este foarte multă muncă, dar sunt fascinați de Cy și le place să arate videoclipuri prietenilor și familiei”, a spus sursa. „Așa că au început să-și facă curaj cu privire la posibilitatea de-a face un al doilea copil”.

Într-un interviu acordat publicației „Vogue” în 2022, Jennifer a vorbit despre bucuria de a deveni mamă pentru prima dată, spunând că la nașterea fiului ei „am simțit că toată viața mea a luat-o de la capăt. Pur și simplu, mă holbam. Am fost atât de îndrăgostită de copilul meu! Și, normal, m-am îndrăgostit de toți bebelușii de pretutindeni. Nou-născuții sunt pur și simplu uimitori”, și-a exprimat ea atunci starea de proaspătă mămică.

Jennifer Lawrence și Cooke Marooney s-au căsătorit în 2019 la conacul Belcourt of Newport din Rhode Island. Ei au avut alături vreo 150 de invitați la recepție, inclusiv nume mari din showbiz, precum Adele, Amy Schumer, Cameron Diaz, Benji și Joel Madden, Nicole Richie și Kris Jenner.

Recent, vedeta a recunoscut că a fost prea stresată făcându-și griji pentru confortul și plăcerea oaspeților ei din acea zi: „Este atât de stresant! Nu te distrezi deloc și te întrebi: „Oare se simt bine?””, a dezvăluit ea pentru E! News, referindu-se cu umor la faptul că a fost mireasa 'îngrozitoare”. „Nu voi uita niciodată că îmi făceam griji că invitaților le va fi frig, iar toate prietenele mele mă mințeau și-mi spuneau: „Nimănui nu-i este frig, nimănui nu-i este frig, totul este bine.”

FOTO: Profimedia, Instagram

Mai multe