Încă un copil-surpriză pentru... Hugh Grant

13 octombrie 2015   News

Din actor, britanicul se vrea a fi tată de profesie. Altfel nu ne explicăm. Grant pare să fie un cuceritor în adevăratul sens al cuvântului, unul care nu se poate abţine, de fapt, din a lăsa femeile gravide. O poveste cu atâtea răsturnări de situaţie, că ne mirăm cum ţine pasul. Doar a avut trei copii născuţi în 15 luni de zile, cu al patrulea pe drum!

După ce a avut o aventură cu Tinglan Hong, o frumoasă chinezoaică, recepţionistă a unui restaurant chinezesc din Londra, în 2011, care i-a şi adus pe lume o fetiţă, Xiao Xi (tradus ca “surpriză plăcută”), de 4 ani, Hugh Grant a devenit tată pentru a doua oară cu Anna Elisabet Eberstein, o prezentatoare de televiziune de origine suedeză care i-a născut un fiu, John Mungo (3), în septembrie 2012. Ulterior, starul de 55 de ani s-a întors la Tinglan Hong, care a rămas gravidă din nou şi i-a născut al treilea copil, Felix (2 ani şi jumătate), în 2013!

Colac peste pupăză, Grant s-a întors apoi la a doua iubită, Anna Elisabet Eberstein, cu care – surpriză! – aşteaptă al patrulea copil! (al doilea pentru Anna cu Hugh). Aproape toate au venit pe neaşteptate, pare-se, dar actorul se bucură de prezent. “Multe persoane m-au avertizat că perioada aceasta marcată de copii nu e chiar atât de frumoasă. Dar sunt entuziasmat.”, povestea Hugh pentru The Guardian, în 2012.

Destul de complicat, nu? Două femei, mamele a patru copii moştenitori ai numelui Grant, în doar 4 ani… o poveste care ne-aduce aminte de alt star fermecător, care nu se poate abţine să nu lase femeile însărcinate, Jude Law - şi acesta are 5 copii, 3 cu fosta soţie, unul cu o fostă iubită şi unul dintr-o idilă de câteva luni cu o tânără de 24 de ani…

Fot Hepta, Getty Images

Mai multe