Încă un membru în familia Kardashian-Jenner. Kylie a născut primul ei copil

5 februarie 2018   News

Zvonurile conform cărora în familia Kardashian-Jenner vor veni 3 copii anul acesta, s-au adeverit. După ce Kim Kardashian a devenit mamă cu ajutorul unei femei purtătoare la jumătatea lunii ianuarie, iar Khloe Kardashian şi-a anunţat fanii că este însărcinată cu primul ei copil, acum mezina familiei le-a făcut tuturor o surpriză. Kylie Jenner a născut primul ei copil cu rapperul Travis Scott.

Şi-a ţinut sarcina ascunsă timp de 9 luni, însă acum a făcut marele anunţ prin intermediul unui video distribuit pe YouTube, un video în care şi-a documentat întreaga perioadă a sarcinii şi, în care, apar şi imagini de acum 20 de ani, când Kris Jenner o aducea pe lume pe Kylie.

În vârstă de 20 de ani, Kylie i-a dat naştere primului său copil, o fetiţă al cărei nume nu l-a dezvăluit până acum. Mezina nu şi-a confirmat sarcina pe parcursul celor 9 luni, deşi au fost numeroase zvonuri că trei dintre membrele familiei aşteaptă câte un copil. Ea s-a retras discret din viaţa publică în tot acest timp, mascându-şi burta şi refuzând să ofere vreo explicaţie. Acum, ea a lămurit situaţia: "Îmi pare rău că v-am ţinut în obscur pe toată perioada acestor speculaţii. Înţeleg că sunteţi obişnuiţi ca eu să vă port cu mine în toate călătoriile. Sarcina mea a fost o călătorie pe care am vrut să o fac singură, fără a o face publică. Ştiam că trebuia să mă pregătesc pentru acest nou rol în cel mai pozitiv mod cu putinţă, fără stres şi într-un mod sănătos. Nu am pus la cale niciun moment plătit pentru a dezvălui asta. Ştiam că bebeluşul meu va simţi orice stres şi orice emoţie, aşa că am ales să fac asta pentru viaţa şi fericirea noastră. Sarcina a fost cea mai frumoasă perioadă, una care mi-a dat putere şi care mi-a schimbat experienţa despre viaţă şi o să-mi fie dor de asta. Mulţumesc prietenilor mei şi mai ales familiei pentru că m-au ajutat să trec peste acest moment special în cel mai privat mod cu putinţă. Fata mea frumoasă şi sănătoasă s-a născut pe 1 februarie şi nu am mai putut aştepta să împărtăşesc cu voi această binecuvântare. Nu am crezut vreodată că pot simţi o asemenea fericire încât să izbucnesc. Mulţumesc pentru înţelegere!", a scris Kylie pe Instagram.

De asemenea, clipul de pe YouTube, lung de 11 minute, îi introduce pe fani în cele 9 luni de călătorie în sarcină, video intitulat  „pentru fetiţa noastră“ în care vedem imagini de la baby shower-ul bebeluşului, dar şi de la consultaţiile din cabinetul ginecologului. În imagini apare şi copilul lui Kim cu o mamă surogat, micuţa Chicago.

Foto: Instagram

Mai multe