Încă un Paşte fără Tom Cruise! Cum s-a distrat, zilele acestea, micuţa Suri?

18 aprilie 2017   News

Deşi se zvonea că ar vrea să reia legătură cu micuţa Suri, Tom Cruise a fost de nevăzut în peisajul familial, de Paşte. Suri s-a distrat, din nou, în sânul familiei din partea mamei sale, mergând într-o vacanţă exotică.

Au fost împreună de Paşte. Ca-n ultimii ani, de altfel...

Pentru a-i oferi dragostea unui cămin, Katie Holmes a dus-o pe fiica sa, Suri, într-o vacanţă în Florida, alături de familia sa. S-au cazat la Marco Island Beach Resort şi-au încercat să-i facă toate poftele micuţei. ”Toată lumea a zburat din Ohio, iar Katie şi Suri i-au întâlnit acolo pentru o vacanţă de vis”, a declarat o sursă pentru o publicaţie străină.

#New! Family time! Suri was delighted by a jet ski ride. #SuriCruise #KatieHolmes #cousins #family #familylove A post shared by Suri Cruise Holmes ? (@suricruise.official) on Apr 17, 2017 at 3:40pm PDT

#New! Family time! Suri was delighted by a jet ski ride. #SuriCruise #KatieHolmes #cousins #family #familylove

A post shared by Suri Cruise Holmes ? (@suricruise.official) on Apr 17, 2017 at 3:40pm PDT

Ce-i drept, Katie ne-a făcut martori  la o părticică din distracţia lor. Pe contul ei de Instagram au apărut tot felul de cadre inedite. În unele, am văzut-o pe Katie înconjurată de verişorii din partea mamei ei, iar în altele am văzut-o plimbându-se, neînfricată, cu skijet-ul, alături de mama sa.

Iată experienţa lor într-o galerie foto expresivă!

Mai multe