Incredibil! Fata lui Kurt Cobain divorţează după 6 luni!

24 martie 2016   News

Frumoasa fiică rebelă a celebrului rock icon şi-a lui Courtney Love nu se va cuminţi prea devreme. Căci, după nici 6 luni de căsnicie cu soţul ei, Isaiah Silva, Frances Bean Cobain intentează divorţ. 

Tânăra de numai 23 de ani, singurul copil al lui Kurt Cobain cu Courtney Love, s-a căsătorit, pentru prima oară, în secret cu Isaiah, în vârstă de 31 de ani, în septembrie anul trecut. Din păcate, potrivit surselor TMZ, cuplul s-a despărţit definitiv. În documentele legale obţinute de aceste surse, Frances este dispusă să-i plătească pensie alimentară soţului ei, doar pentru a divorţa mai repede. Vorbim de o pensie alimentară preluată din fabuloase avere a tatălui ei decedat, în valoare de 450 milioane de dolari!

Frances şi Isaiah erau împreună deja de 5 ani când s-au căsătorit în secret la începutul toamnei trecute, ceremonia fiind atât de bine ascunsă, că nici mama ei, Courtney, nu a fost invitată la nuntă. “Frances a invitat doar câţiva prieteni la petrecere, apoi a sunat-o pe mama ei ca să-I dea vestea”, a spus o sursă citată de The Mirror. “Courtney e tristă, pentru că n-a fost alături de fata ei, dar înţelege că Frances e independentă şi o lasă în pace. Plus că Isaiah e băiat de treabă”, a continuat sursa.

Frances Bean are 23 de ani

Culmea, vestea divorţului a survenit la două zile de când am văzut-o pe Frances alături de mama ei, la un eveniment monden unde au sărbătorit Femeile în Spaţiul Creativ, din Londra. O apariţie rară mamă-fiică, dat  fiind trecutul lor tumultuos. Relaţia dintre cele două a fost una dificilă de-a lungul anilor, poate şi pentru că au caractere dificile. Sperăm ca împăcarea dintre mamă şi fiică să fie de lungă durată, iar divorţul să fie doar o provocare a vieţii.

Frances şi mama ei, Courtney

FOTO Getty Images şi Hepta

Mai multe