Incredibila transformare a vagabondului milionar. Cum arată acum Dev Patel?

26 ianuarie 2017   News

E drept că am cam uitat de el în aceşti 8-9 ani care au trecut de la vâlva pe care o făcea filmul Slumdog Millionaire, peliculă care şi-a trecut în palmares nu mai puţin de opt premii Oscar în 2009.

Dev Patel în 2008

Dev Patel şi Freida Pinto erau tinerii actori de origine indiană care dobândeau atunci statutul de star. Anii au trecut şi Dev a crescut şi el, foarte frumos, am putea spune, având în vedere că actorul acum în vârstă de 26 de ani a revenit în forţă pe marile ecrane.

Scenă din filmul Lion

Cu o nominalizare binemeritată la categoria cel mai bun actor în rol secundar pentru interpretarea extraordinară din filmul "Lion", peliculă nominalizată la rândul ei la categoria cel mai bun film.

În primul rând, cei care l-au văzut pe actorul britanico-indian în filmul despre căutarea originilor unui tânăr adoptat au fost, cu siguranţă, surprinşi de incredibila lui transformare fizică.

Dev, pe covorul roşu al Globurilor de Aur

Să-l vezi pe adolescentul şleampăt de 18 ani din Slumdog Millionaire cu acest aspect sexy hipsteresc de astăzi este ceva. Dev cel cu părul ceva mai lung şi fizic mai impunător va fi, cu siguranţă, o prezenţă sexy la gala Premiilor Oscar din 26 februarie.

Foto: Getty Images

Mai multe